Heinälohen asunnot - Vammaisuus - Oulun kaupunki

Heinälohen asunnot Heinälohen asunnot

Heinälohen asunnot tarjoaa kehitysvammaisten ohjattua asumista (osa-aikainen ohjaus) ja kehitysvammaisten itsenäistymisasumista (tuettu asuminen). Heinälohen asunnot sijaitsevat Heinäpään kaupunginosassa, lähellä kaupungin keskustaa. Yksiköillä on yhteinen henkilökunta ja ne toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään.

Heinäpuiston asuntola on ryhmäkoti, jossa on omat huoneet asiakkaille yhteisten tilojen välittömässä läheisyydessä. Asunnot eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Asuntola Lohenpyrstön asiakkaat asuvat omissa asunnoissaan. Yhteiset tilat sijaitsevat samassa pihapiirissä. Asunnot eivät sovellu portaidensa vuoksi liikuntarajoitteisille.

Heinälohen asuntojen tavoitteena on kuntouttaa ohjaten ja itsenäistäen kehitysvammaisia asiakkaita, jotka eivät kehitysvamman aiheuttaman toimintavajeen vuoksi suoriudu täysin itsenäisestä asumisesta. Tavoitteena on myös turvallisuuden lisääminen yhteisöllisyyden keinoin.

Heinälohen asuntolat

  • Puhelin Heinälohen asuntolat cell 044 703 6545 Tiimivastaava cell 044 703 6536 Palveluesimies Varpu Ilvesluoto cell 040 706 7691
Tiedot esitetään hCard-muodossa.