Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Oululaisia koskevat sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot löytyvät jonkin aikaa myös Oulun kaupungin sivuilta, mutta näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Kontinkankaan toimintakeskus

Kontinkankaan toimintakeskuksessa järjestetään kehitysvammaisille henkilöille työtoimintaa, työkokeilua ja avotyötoimintaa.

Tavoitteena on tarjota kehitysvammaiselle henkilölle erilaisia työtoiminnan mahdollisuuksia hänen omat mielipiteensä huomioiden. Asiakkaina on eri-ikäisiä aikuisia kehitysvammaisia henkilöitä, jotka tarvitsevat tukea ja kuntoutusta jokapäiväisissä toiminnoissaan sekä rakennetta päiväohjelmaansa. Toimintaa voidaan järjestää asiakkaan tarpeen mukaisesti osa- tai kokoviikkoisesti.

Toimintakeskuksen myymälä

Toimintakeskuksessa tehdään ompelu- ja kudontatöitä tilaustuotteina ja myyntiin omiin myymälöihin, jotka sijaitsevat toimintakeskuksen tiloissa ja Oulun kierrätyskeskuksessa.

Toimintakeskus ottaa vastaan alihankintatöitä esimerkiksi kokooma-, purku- ja lajittelutöitä erilaisilta toimeksiantajilta.
 

Kontinkankaan toimintakeskus

  • Käyntiosoite work Kiviharjunlenkki 5, 90220 Oulu
  • Puhelin Kontinkankaan toimintakeskus
    cell 040 154 6785
    Palveluesimies Marjukka Keränen
    cell 044 703 6527
  • Aukioloajat Myymälä ma–to klo 8–15, pe 8–13.30
  • Katso mahdolliset aukiolopoikkeukset.

Tiedot esitetään hCard-muodossa.