In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päivätoiminta Päivätoiminta

Hanhilehdon toimintakeskus (entinen  Lehtorannan toimintakeskus)
Hanhilehdon toimintakeskuksessa järjestetään arkipäivisin kokonaisvaltaista, kuntouttavaa ja virikkeellistä päivätoimintaa vammaisille tai kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä ja yksilöllistä tukea vammaisuutensa vuoksi.

Erityishuoltolain mukainen kehitysvammaisten päivätoiminta on strukturoitua asiakaslähtöistä toimintaa kuntouttavassa sosiaalisessa ympäristössä, joka tukee perheiden jaksamista kehitysvammaisen hoitotyössä.

Koulujen lukukausien loma-aikoina järjestetään kehitysvammaisten koululaisten kokopäivätoimintaa.
Vaikeavammaisten henkilöiden päivätoiminta on kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää ryhmätoimintaa, joka tukee omaisten hoitotyötä.

Hanhilehdon toimintakeskus sijaitsee Höyhtyän kaupunginosassa. Toimintakeskuksen tilat sijaitsevat katutasossa, joten myös liikuntaesteisillä on esteetön kulkumahdollisuus.

Hanhilehdon toimintakeskus
Hanhitie 15
90150 OULU

 

TOIMINTAKESKUS MAJAKKA

Päivätoimintakeskus Majakassa järjestetään arkipäivisin ryhmämuotoista koko- ja osapäivätoimintaa, sekä tukiasumisohjausta kehitysvammaisille asiakkaille. Päivätoiminta on tarkoitettu aikuisille kehitysvammaisille. Toiminta on kokonaisvaltaista, kuntouttavaa ja virikkeellistä, asiakkaan voimavarat ja taidot huomioiden.

Toimintakeskus Majakka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Jäälin Kotirinteellä. Lähistöllä on hyvät ulkoilumahdollisuudet; uimapaikka, lenkkeilyyn mukavia metsäpolkuja, hyvät pyörätiet, talvella valaistu hiihtolatu ja luistelukenttä.

Toimintakeskus Majakka
Laivatori 3–7 A1
90940 JÄÄLI

 

TOIMINTAKESKUS VIRIKE

Toimintakeskus Virikkeessä järjestetään kokonaisvaltaista, kuntouttavaa ja arjen selviytymistä tukevaa päiväpalvelua kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä ja yksilöllistä tukea vammaisuutensa vuoksi.

Päivätoiminta on suunnattu kehitysvammaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat runsaasti tukea ja ohjausta arjessa selviytymisen tueksi. Päivätoiminta tarjoaa myös lepohetken kotona kehitysvammaista omaistaan hoitavalle vanhemmalle ja mahdollistaa vanhempien työssäkäynnin.

Toimintakeskus Virike
Kirkkokuja 2
91200 YLI-II
 

Yhteystiedot Yhteystiedot

Päivätoiminta yksiköt

  • Puhelin Hanhilehdon toimintakeskus cell 044 703 6500 Palveluesimies Leena Säävälä cell 0400 585444 Majakan toimintakeskus cell 040 720 1041 cell Toimintakeskus Virike cell 040 821 8027 cell
Tiedot esitetään hCard-muodossa.