Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Oululaisia koskevat sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot löytyvät jonkin aikaa myös Oulun kaupungin sivuilta, mutta näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Schjerfbeck-koti

Schjerfbeck-kodissa tarjotaan kehitysvammaisten yövalvottua, tehostettua palveluasumista. Tavoitteena on auttaa aikuisia ja ikääntyviä kehitysvammaisia asumisessa, ylläpitää ja kehittää heidän kuntoaan ja elämisen taitojaan sekä tarjota turvallinen ja viihtyisä asumisyhteisö.

Schjerfbeck-koti sijaitsee rauhallisessa ja luonnonkauniissa Tuiranpuistossa. Sijainti mahdollistaa hyvät osallistumis- ja ulkoilumahdollisuudet. Alueella on monipuoliset palvelut ja kaupungin keskustaan on vain noin kilometrin matka.

Asukaspaikkoja on 11. Asukkailla on omat huoneet ja lisäksi viihtyisät yhteiset tilat.

Palvelukodin pihapiirissä sijaitsee asumisyksikkö Weikonkoti, jonka kanssa yhteistyö on tiivistä. Schjerfbeck-kodissa on käytössä nykyaikaista tietotekniikkaa mm. kulunvalvonta, turvarannekkeet ja talon ulkopuolista turvallisuutta valvovat valvontakamerat.

 


 

Schjerfbeck-koti

 • Käyntiosoite work Kangaspolku 2, 90500 Oulu
 • Puhelin Schjerfbeck-koti
  cell 044 703 6569
  Tiimivastaava
  cell 044 703 6570
  Palveluesimies Pirjo Keskitalo
  cell 044 703 6553
Tiedot esitetään hCard-muodossa.