Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Oululaisia koskevat sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot löytyvät jonkin aikaa myös Oulun kaupungin sivuilta, mutta näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Weikonkoti

Weikonkodissa tarjotaan kehitysvammaisten ohjattua asumista, tukiasumista sekä asumisvalmennusta ja tuen tarpeen arviointijaksoja.

Weikonkodin tavoitteena on tukea ja ohjata kehitysvammaisten asiakkaiden asumista sekä kehittää heidän asumisen taitojaan ja itsenäisen elämän opettelua. Tavoitteena on, että asumisyksikön asukkaat voivat saamansa tuen turvin irtautua kodista nykyistä itsenäisempään elämään omassa tukiasunnossa. Osan kohdalla on tavoitteena nykyisten asumisen taitojen ylläpitäminen.

Weikonkoti sijaitsee Tuirassa monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Matkaa kaupungin keskustaan on noin kilometri. Palvelukodin välittömässä läheisyydessä sijaitsee kehitysvammaisten Schjerfbeck-koti, jonka kanssa yhteistyö on tiivistä. Weikonkodin tilat ovat esteettömät ja asukkaiden käytössä on hissi. Toimintayksikössä on käytössä nykyaikaista turvatekniikkaa, mm.  kulunvalvonta sekä hyvät internetyhteydet.
 

Weikonkoti

 • Käyntiosoite work Kangaspolku 2, 90500 Oulu
 • Puhelin Weikonkoti
  cell 044 703 6566
  Tiimivastaava
  cell 044 703 6570
  Palveluesimies Pirjo Keskitalo
  cell 044 703 6553
Tiedot esitetään hCard-muodossa.