In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ryhmät Ryhmät

Kilit

on alle 3-vuotiaiden ryhmä. Meillä on 12 lasta, lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Kiireetön perushoito, turvalliset aikuiset, lämminhenkinen, tutkiva, kannustava ja elämäniloinen ilmapiiri luovat Kilien lapsille mahdollisuuden harjoitella ja oppia uusia taitoja.

Kilit

Hanhet

on 2–4-vuotiaiden ryhmä. Ryhmää ohjaavat  lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Vuorovaikutustaidot, toisten huomioon ottaminen, ryhmän jäsenenä toimiminen ja erilaisuuden ymmärtäminen ovat keskeisiä toimintaperiaatteitamme, samoin kuin omatoimisuuteen kannustaminen ja aktiivinen leikki turvallisten rajojen puitteissa.

Hanhet

Lumikot

on 4–5-vuotiaiden ryhmä. Meillä on 21 lasta, lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Tavoitteemme on aktivoida lasta itseohjautuvaan toimintaan, tutkimiseen ja havainnointiin.

Lumikot

Kärpät

on esiopetusryhmä, jossa työskentelee kaksi lastentarhanopettajaa ja lastenhoitaja.

Päiväkotimme esiopetusryhmä toimii entisen koulun tiloissa jao-ryhmien Siilit ja Hiiret naapurissa. Sijainti on hyvin toimiva, koska myös jatketun aukiolon lapset käyvät esiopetuksen Kärppien ryhmässä. Iso piha, hyvät liikuntamahdollisuudet ja monipuoliset tarvikkeet mahdollistavat hyvän oppimisympäristön.
 

Jatketun aukiolon ryhmät:

Hiiret

on alle 3-vuotiaiden lasten ryhmä, jossa on 12 lasta, lastentarhanopettaja ja 3 lastenhoitajaa.

Haluamme tarjota lapsen ensivuosille aikuisen turvallisen sylin ja oikeuden olla lapsi. Perushoidon tilanteet ovat tärkeitä oppimistilanteita leikin ohella. Ohjattuakin toimintaa meillä on sopivasti.

Hiiret

Siilit

on yli 3-vuotiaiden lasten ryhmä, jossa on 21 lasta, kaksi lastentarhanopettajaa ja neljä lastenhoitajaa. Esiopetusikäiset lapset käyvät esiopetuksessa viereisessä Kärppien esiopetusryhmässä.

Siilit