In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Päiväkotimme tarjoaa lapsille laadukkaan, yksilöllisyyttä korostavan ja turvallisen varhaiskasvatuksen, vanhemmille avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan kasvatuskumppanuuden ja henkilökunnalle tasa-arvoisen, erilaisuutta tukevan ja kehittyvän työympäristön.

Luovuus ja rohkeus

Pyrimme luovuuteen ja rohkeuteen etsiessämme uusia toimintatapoja ja menetelmiä toimintamme kehittämiseen. Koemme tulevaisuuden positiivisena haasteena.

Yhteistaidetta

Suvaitsevaisuus ja yhteisöllisyys

Kunnioitamme asiakkaitamme ja toinen toisiamme sekä arvostamme monikulttuurista ympäristöä. Toimintamme tavoitteena on inhimillinen ja toimiva työ- ja toimintayhteisö. Yhteistyö koulun kanssa on tiivistä. Tärkeinä arvoinamme ovat luotettavuus ja palveluhenkisyys. Päiväkotimme järjestää erilaisia juhlia, vanhempainiltoja, koko perheen tapahtumia, jotka toimivat mukavana väylänä tavata toisia vanhempia ja perheitä.
 

Pienryhmätoiminta ja kasvatuskumppanuus

Tavoitteenamme on kiireetön ja turvallinen ilmapiiri ja sen vuoksi toimintamme perustuu pienryhmätoimintaan. Vuorovaikutus vanhempien ja päivähoidon henkilöstön välillä on jatkuvaa. Päivittäinen yhteistyö luo pohjan joustavalle, lämminhenkiselle ja toista arvostavalle kasvatuskumppanuudelle.  

Meillä on Vihreä Lippu!