Avoin varhaiskasvatus Kaukovainio

Avoin varhaiskasvatus

Avoimen varhaiskasvatuksen ryhmä Viikarit toimii  Merikotkan päiväkodin tiloissa osoitteessa Kultatie 2, 90250 Oulu.

Toimintamme on osa Vaskitien päiväkodin varhaiskasvatuspalveluja, joita tarjoamme kotona oleville lapsille ja jonne on joustavaa siirtyä lapsen hoidontarpeen muuttuessa. Ryhmään haetaan hakemuksella varhaiskasvatuspalveluihin tai sähköisesti. Avoimen varhaiskasvatuksen toiminta on perheille maksutonta.

Viikareiden toiminnan parissa lapsi pääsee osaksi lapsiryhmää ja saa osallistua suunniteltuun varhaiskasvatustoimintaan varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ohjauksessa.  Musiikki,  liikunta ja kädentyöt ovat tärkeä osa toimintaamme ja leikille jää aikaa päivittäin. Olemme osa Vaskitien päiväkotia ja Kaukovainion alueen varhaiskasvatuspalveluja, joten osallistumme yhteisiin tapahtumiin kuten Metsämörri-päivään.

Ryhmässä on 3-5 v. lapsia, joten tarjoamme monipuolista ja suunniteltua varhaiskasvatustoimintaa. Tutustumme lähiympäristöön ja puistoihin toiminnan lomassa. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa viikossa kolmen tunnin ajan. Vanhempi voi halutessaan osallistua toimintaan yhdessä lapsen kanssa.

Avoimen varhaiskasvatuksen toiminta-aika: keskiviikko, torstai ja perjantai klo 9.00 - 12.00.