Ajankohtaista

< Takaisin

Riskiryhmiin kuuluvien alle 70-vuotiaiden rokotusajanvaraus tauolle toistaiseksi – tänä vuonna 75 vuotta täyttäville tai sitä vanhemmille henkilöille avautuu uusia aikoja 11.3. alkaen

Tiedotetta muokattu (lisätty tarkennuksia) 11.3. klo 12.00.

Riskiryhmiin kuuluvien alle 70-vuotiaiden rokotusajanvaraus on toistaiseksi tauolla. 11.3. mennessä varatut ajat ovat kuitenkin voimassa. Ajanvaraus on tauolla, koska THL:n uuden ohjeen mukaan AstraZenecan koronavirusrokotetta voidaan antaa myös 70 vuotta täyttäneille. Riskiryhmiin kuuluvien alle 70-vuotiaiden rokotukset jatkuvat, kun yli 70-vuotiaat on rokotettu. Näin noudatetaan Suomen rokotusjärjestystä.

Alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien rokotusten jatkumisesta tiedotetaan erikseen. Alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien ei ole toistaiseksi mahdollista varata aikaa puhelimitse tai nettiajanvarauksesta.

Nyt rokotusvuorossa ovat tänä vuonna 75 vuotta täyttävät tai sitä vanhemmat oululaiset sekä samassa taloudessa asuvat omaishoitajat tai samassa taloudessa asuvat 70-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt. Vielä ei siis rokoteta laajamittaisesti 70-74-vuotiaita (vuonna 1947–1951 syntyneitä), vaan heidän rokotusten ja ajanvarauksen alkamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Ajanvaraus rokotteeseen oikeutetuille

Jos aika varataan puhelimitse, niin suosittelemme jättämään takaisinsoittopyynnön. Linjalle ei kannata jäädä odottamaan, eikä soittaa numeroon useita kertoja.

Valittavissa olevat rokotuspaikat ja -ajat näkyvät verkossa aikaa varatessa tai ne kerrotaan puhelimitse.

Katso lisäohjeet: www.ouka.fi/koronarokotukset

Jakolinkki