Aamu-ja iltapäivätoiminta Aamu-ja iltapäivätoiminta

Nuorisopalvelujen järjestämä Boxi ja iltapäivätoiminta

Tällä hetkellä Vesalan monitoimitalossa ei toimi aamupäivätoimintaryhmää. Oulun kaupungin nuorisopalvelut järjestää kuitenkin monitoimitalon tiloissa avointa nuorisotilatoimintaa ja iltapäivätoimintaa.

Nuorisotila Boxi on lasten turvallinen paikka viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia. Lapset pääsevät osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa. Koska Boxi toimii koulun tiloissa, sen toimintaa koskevat koulun säännöt.

Boxi on avoinna alakoululaisille tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 12–17. Toiminnasta vastaa Ylikiimingin alueen nuorisotyöntekijät (Anna-Maija Haataja, Janne Myllylä ja Anu Vuotila. Muita vetäjiä ovat koulunkäynninohjaaja Minna Huhta ja srk:n nuorisotyöntekijä Pekka Leskinen. Boxin työntekijät tavoitat puhelinnumerosta 044 703 8329 sekä Wilmasta nimellä Anna-Maija Haataja.

Maanantaisin ja perjantaisin iltapäivätoiminnasta vastaa koulunkäynninohjaaja Minna Huhta (p. 046 920 9605). Tällöin toiminnassa ovat mukana iltapäivätoimintaan keväällä 2016 hakeutuneet oppilaat ja osa kuljetusoppilaista. Mikäli ryhmään mahtuu, siihen voivat osallistua muutkin oppilaat ko. päivinä.