Kouluterveydenhuolto Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuolto 

KOULUTERVEYDENHOITAJA

Kouluterveydenhoitaja Jenni uusitalo on koulullamme maanantaisin klo 8.30-15.00. Hänet tavoittaa puhelinnumerosta 050- 3167651

Terveystarkastusten tavoitteena on turvata jokaiselle oppilaalle mahdollisimman terve kasvu ja kehitys ja luoda perusta aikuisiän terveydelle ja hyvinvoinnille. Terveystarkastuksissa pyritään luomaan kokonaisnäkemys oppilaan psyykkisestä, fyysisestä ja sosiaalisesta kehityksestä, toimintakyvystä ja hyvinvoinnista. Kouluterveydenhoitaja tapaa oppilaan vuosittain. Lääkärintarkastukset ovat 1. ja 5. luokalla.

HAMPAIDEN HUOLTO

Wilmassa on tiedote tämän lukuvuoden hammashuollosta. Tutustu siihen.

AAMUPALA, KOULURUOKAILU, VÄLIPALA

Kotona nautittu monipuolinen ja terveellinen aamupala on päivän tärkein ateria. Hyvän aamupalan avulla oppilas jaksaa kouluruokailuun saakka. Kouluruoka tulee Serviisiltä Ylikiimingin koulun keittiöltä. Keittiöpäällikkö on Eila Karjalainen ( 044-4970667). Vesalan koulun vastaava ruuanjakaja on Elisa Mettovaara. Pyydämme huolehtimaan lapselle kotona riittävän aamupalan ja keskustelemaan kouluruuan merkityksestä jaksamiselle. Koulun voi tuoda oman välipalan, mikäli koulupäivä jatkuu klo 14.25 saakka.