In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Vesalan  päiväkoti sijaitsee  maaseudulla heimopäällikkö Pekka Vesaisen kotimaisemissa kauniin Kiiminkijoen törmällä. Kylä on lähes 500-vuotias. Vesalaan valmistui uusi monitoimitalo elokuussa v. 2010. Päiväkoti on osa Vesalan monitoimitaloa. Ensimmäinen kylän koulurakennus on valmistunut 1922 ja  sijaitsee samassa pihapiirissä.

Yhteensä talossa on noin 260 lasta ja reilut 20 työntekijää. Monitoimitalossa on paljon kolmannen sektorin toimintaa. Tiloissa toimii mm. nuorisotoimi, seurakunta, 4H, ja Oulu-opisto. Tiloja hyödyntää myös  paikallinen kyläyhdistys Reki-Vesalan Asukkaat ry.

Ruokasali

Tietotori

Maaseutuympäristö tarjoaa meille oivalliset retkeily- ja liikkumismahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Kiiminkijoki virtaa uomassaan pienen kävelymatkan päässä. Urheilu/luistinkenttä ja ainutlaatuinen hiihtomaa latuineen ja  kumparemäkineen on aivan nurkan takana. Monipuolinen ympäristö  mahdollistaa ja innostaa lasta liikkumaan niin sisällä kuin ulkona. Hyödynnämme liikuntahetkillämme koulun suurta liikuntasalia monipuolisine välineineen. Koulun laaja ja hyvin varusteltu piha on myös päiväkodin lasten käytössä. 

Piha