Ajankohtaista

< Takaisin

Osallistu Värikäs Ravintola -valokuva- ja videokilpailuun ja voita 50 euron lahjakortti

Osallistu Värikäs Ravintola -teemalla järjestettävään kuva- ja videokilpailuun Instagramissa tai lähettämällä kuva kokkauksestasi Villa Victoriin viimeistään 16.11.

Tänä syksynä emme voi valitettavasti järjestää koronan takia Värikäs Ravintola -tapahtumaa Aleksinkulmassa, joten kutsumme oululaisia kotikokkeja eri kulttuureista mukaan kuva- ja videokilpailuun.

Kolmihenkinen raatimme valitsee kilpailun voittajan ja toinen palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Palkintoina on kaksi 50 euron lahjakorttia Sokokselle.

Mieti omaa kulttuuriasi hyvin kuvaava ruoka tai herkku, jonka valmistamisen haluat esitellä suomeksi tai englanniksi. Kuvaa lyhyt video (max 1 minuutti) ja julkaise se Instagramissa, käytä hashtagejä: #värikäsravintola2020 #oulu #villavictor.

Voit myös ottaa kuvan ruoastasi ja lähettää sen sähköpostitse Mia Lindbergille: mia.lindberg@ouka.fi viimeistään 16.11. klo 23.59 mennessä.

 

Lähettämällä kuvasi tai jakamalla videosi Instagramissa, annat samalla Villa Victorille oikeuden julkaista kuvasi joko Villa Victorin nettisivuilla tai some-kanavassa.

 

Toivomme, että saisimme kokea Värikkään Ravintolan tunnelmaa videoiden ja kuvien kautta!

 

 

Jakolinkki