Ajankohtaista

< Takaisin

Saman taivaan alla –hyväntekeväisyystapahtuma lauantaina 20.8.2016

 

 

Oulussa järjestetään lauantaina 20.8. Saman taivaan alla –hyväntekeväisyystapahtuma Tukikohdassa, Välivainiolla (Sorvarintie 5). Tapahtumassa on musiikkia ja taidetta niin koko perheelle kuin aikuiseen makuun. Esiintyjät ovat pääasiassa oululaisia. Tapahtuman tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Oulun alueelle tulleiden turvapaikanhakijoiden esikotouttamiseen.

  

Varsinainen hyväntekeväisyyskonsertti alkaa klo 18.00. Konsertissa esiintyy mm. The Skandinistas, Ryysyranta, Funksons, Laid Back Townies, Seads, Erika&Mika duo ja Radiopuhelimet. Illan konsertiin liput maksavat 10€ ja niitä saa Villa Victorista (Torikatu 23, 3.krs) 15.8 alkaen sekä konserttia ennen ovelta. Käteismaksu. Tapahtuman ikäraja on k-18. Tapahtumassa on myös pop-up-ravintola, josta saa lähi-idän herkkuja. Ravintolassa käy vain käteinen.


Saman taivaan alla -hyväntekeväisyyskonsertin Oulussa järjestävät yhteistyössä monikulttuurikeskus Villa Victor - Oulun kaupunki, Oulun vastaanottokeskukset, SPR sekä oululaiset muusikot ja taiteilijat. Saman taivaan alla –liike on jo julkaissut levyn ja järjestänyt hyväntekeväisyyskonsertteja Helsingissä.

 

Lisätiedot:

yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka, Oulun kaupunki, puh. 044 703 1638

Jakolinkki