Tapahtumat ja infot

Villa Victor koordinoi monikulttuurista tapahtumatuotantoa Oulussa. Tapahtumia järjestetään infojen tapaan niin eri paikoissa toteutettuina kuin verkossa.

Tapahtumat lisäävät kaksisuuntaista kotoutumista ja kulttuurienvälistä kanssakäymistä, sillä tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki.

Welcome to Oulu, Värikäs Ravintola, Kansalaisuuden saaneiden juhla ja Itsenäisyyspäivän juhla ovat joka vuosi järjestettäviä tapahtumia.

Lisäksi Villa Victor järjestää kuukausittain infotilaisuuksia erilaisista ajankohtaisista aiheista.

 

Rasisminvastainen viikko (vko 11)

Oulu Loves Me -tapahtuma järjestettiin 19.3.2021. Se oli Oulun rasisminvastaisen viikon päätapahtuma, joka toteutetaan virtuaalitapahtumana. Ohjelmassa on mm. oululaisten nuorten tekemiä ja esittämiä runoja, tsemppipuheenvuoro, musiikkia ja tanssia. Linkki tapahtumaan 
 

Katso kaikki rasisminvastaisen viikon ohjelmat Oulussa.

 

Welcome to Oulu -tapahtuma

Welcome to Oulu -tapahtuma järjestettiin torstaina 2.9.2021 Mannerheimin puistossa.

Tapahtumassa oli mahdollista tutustua Oulun tarjoamiin mahdollisuuksiin, osallistua työpajaan, kaupunkisuunnistukseen tai kävelykierrokseen, kuulla lisää vapaa-ajan toiminnoista ja opiskelumahdollisuuksista. Paikalla oli myös kirjastoauto Onneli, musiikkia ja muuta ohjelmaa. 

 

Värikäs Ravintola

Huippusuosittu Värikäs Ravintola avaa jälleen ovensa Aleksinkulmassa lauantaiksi 20.11. klo 11 - 16 tai niin kauan kuin tarjottavaa riittää. Annosten hinnat ovat 1-5 € ja maksuvälineeksi käy käteinen raha, joten muistathan varata sitä riittävästi.

Tällä kertaa menu koostuu seuraavien maiden ja osanottajien ruoista ja herkuista: Afganistan, Egypti, Indonesia, Intia, Japani, Kansainvälinen koulu, Kiina, Peru, Somalia, Sri Lanka ja Turkki. Menu 1 ja Menu 2

Tapahtuman järjestää Monikulttuurikeskus Villa Victor

Tervetuloa herkuttelemaan!

Oulu at Your Service – Talven ihmemaa -tapahtuma 30.11. Oulun yliopistolla

Oulun kaupungin, Oulun yliopiston ja OAMK:n yhdessä toteuttama Oulu at Your Service -tapahtuma järjestetään vuosittain. Tapahtumassa annetaan tietoa kaupungin erilaisista palveluista sekä käytännön vinkkejä elämästä Oulussa. Tapahtuma on avoin kaikille Oulun yliopiston opiskelijoille sekä uusille oululaisille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan vinkkejä arkipäivän elämään liittyen.

Oulu at Your service

Oulu at Your service-tapahtumassa saat tietoa asioista, mitä voit Oulussa tehdä. Mitä tehdä vapaa-ajalla, missä opiskella suomen kieltä, mistä ostaa lippuja, mihin mennä, jos kaipaat tietoa työllistymisestä tai etsit työtä, mitä yrittäjyys tarkoittaa, jne. Tapahtuman aikana kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja, mutta voit myös kysyä kysymyksiä eri alojen asiantuntijoilta.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Saalastin salissa - HR145- Linnanmaan kampuksella  TIISTAINA 30.11. 12-17.00.

Tervetuloa mukaan, ei ennakkorekisteröitymistä, koronapassien tarkistus ovella!
https://www.oulu.fi/fi/opiskelijalle/tyoelamaan/oulu-at-your-service

Infotilaisuudet  

Syksyn 2021 infot toteutetaan joko lähi-infoina tai Teams-sovelluksessa. Tiedotamme asiasta tarkemmin, kun tiedämme syksyn kokoontumisrajoitukset. Infot alkaa kello 9.00.

Syksyn infot:

Seksuaaliterveys ja turvataidot (Teams) ajankohta auki

ti 17.8. Henkinen hyvinvointi (Pakkalan sali, Kaarlenväylä 3)

ti 7.9.   Liikenneturvallisuus (Pakkala sali, Kaarlenväylä 3)

ti 28.9. Nuoren elämä Suomessa (Pakkala sali, Kaarlenväylä 3)

ti 19.10. Kuntakokeilu (Pakkala sali, Kaarlenväylä 3)

ti 9.11. Pelastuslaitoksen toiminta (Pakkala sali, Kaarlenväylä 3)

Jos sinua tai ryhmääsi kiinnostaa osallistua syksyn infoihin, voitte laittaa viestiä Ritva Salorannalle (ritva.saloranta(at)ouka.fi) tai p.040 656 8829.

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan Villa Victorin nettisivuilla.

Video Villa Victorin tapahtumista

 

Video Villa Victorin infotilaisuuksista

 

Värikäs Ravintola

Värikäs Ravintola -kuva- ja videokilpailun voittajakuva 2020.

Lauantaina 20.11. Värikäs Ravintola päästiin jälleen järjestämään Aleksinkulmassa kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtumassa oli 500 kävijää. Villa Victor kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, toivottavasti näemme jälleen toukokuussa 2022! Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva.

Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva.

Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva,

Nuorille tekemistä

Nuorille tekemistä padlet