Tapahtumat ja infot

Villa Victor koordinoi monikulttuurista tapahtumatuotantoa Oulussa. Tapahtumia järjestetään infojen tapaan niin eri paikoissa toteutettuina kuin verkossa.

Tapahtumat lisäävät kaksisuuntaista kotoutumista ja kulttuurienvälistä kanssakäymistä, sillä tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki.

Welcome to Oulu, Värikäs Ravintola ja itsenäisyyspäivän juhla ovat joka vuosi järjestettäviä tapahtumia.

Lisäksi Villa Victor järjestää kuukausittain infotilaisuuksia erilaisista ajankohtaisista aiheista.

 

Värikäs Ravintola

Värikäs Ravintola pop-up-tapahtuma keräsi yli 1000 kävijää lauantaina 20.5.  Mukana tällä kertaa oli kotikokkeja 19 eri maasta: Intiasta, Turkista, Japanista, Ukrainasta, Indonesiasta, Bangladeshista, Virosta, Kolumbiasta, Vietnamista, Irakista, Perusta, Nicaraguasta, Brasiliasta, Puolasta, Kiinasta, Espanjasta, Libanonista ja Syyriasta. Myös Oulun kansainvälisen koulun oppilailla oli pöytä. 

Mukana oli  myös Kielikahvila - Café Lingua - Language Café - Språkkafé - Giellakafea - Мовна кав’ярня Aleksinkulman 2. kerroksessa! Värikäs Ravintola mainos 20.5. 2023

 

Linnanmaa Picnic

Villa Victor järjestää yhdessä Oulun yliopiston kanssa toimintatäyteisen iltapäivän Linnanmaalla Kasvitieteellisellä puutarhalla 31.5.2023 klo 17 alkaen. Tule mukaan yksi, kavereiden tai perheen kanssa. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Oulu kylässä

Oulu kylässä -tapahtuma järjestetään osana Oulun Päiviä perjantaina 1.9. Kuusisaaressa. 

Tapahtumassa on mahdollista tutustua Oulun tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuulla lisää vapaa-ajan toiminnoista ja opiskelumahdollisuuksista.

Oulu kutsuu taas oululaiset ja Oulussa vierailevat kylään Kuusisaareen perjantaina 1.9.2023! Oulu kylässä -festivaali hurmaa, osallistaa ja opastaa uusia ja nykyisiä oululaisia kotikaupungin saloihin. Kuusisaaressa järjestettävä tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Oulu kylässä -festivaali on osa Oulun Päiviä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Oulu at Your Service

Oulun kaupungin, Oulun yliopiston ja OAMK:n yhdessä toteuttama Oulu at Your Service -tapahtuma järjestetään vuosittain.  Tapahtumassa annetaan tietoa kaupungin erilaisista palveluista sekä käytännön vinkkejä elämästä Oulussa. Tapahtuma on avoin kaikille Oulun yliopiston opiskelijoille sekä uusille oululaisille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan vinkkejä arkipäivän elämään liittyen.

Oulu at Your service -tapahtumassa saat tietoa asioista, mitä voit Oulussa tehdä. Mitä tehdä vapaa-ajalla, missä opiskella suomen kieltä, mistä ostaa lippuja, mihin mennä, jos kaipaat tietoa työllistymisestä tai etsit työtä, mitä yrittäjyys tarkoittaa jne. Tapahtuman aikana kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja, mutta voit myös kysyä kysymyksiä eri alojen asiantuntijoilta.

 

Infotilaisuudet  

Kevään 2023 infot järjestetään Aleksinkulman juhlasalissa Aleksanterinkatu 9, tai  BusinessAsema Telesali, Hallituskatu 36B, Oulu. Infot alkavat kello 9.00.

Kevään infot:

torstai 26.1. Toisen asteen koulutusmahdollisuudet Oulussa, Aleksinkulma

perjanta 24.2. Korkeakoulumahdollisuudet Oulussa, Aleksinkulma

torstai 16.3. Tietoa hyvinvointialueuudistuksesta, Businessasema Telesali

torstai 23.3. Asumisinfo, Businessasema Telesali

PERUTTU! perjantai 21.4. Erityisperheiden tarpeet, Aleksinkulma

tiistai 9.5. Liikunta mahdollisuudet Oulussa, Ouluhalli

torstai 25.5. Poliisi tutuksi, Aleksinkulma

 

Jos sinua tai ryhmääsi kiinnostaa osallistua kevään infoihin, laita viestiä Ritva Saloranta (ritva.saloranta(at)ouka.fi) tai p. 040 656 8829.

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan Villa Victorin nettisivuilla.

Video Villa Victorin tapahtumista

 

Video Villa Victorin infotilaisuuksista

 

Värikäs Ravintola

Värikäs Ravintola -kuva- ja videokilpailun voittajakuva 2020.

Lauantaina 19.11.2022 järjestettiin Värikäs Ravintola jälleen Aleksinkulmassa. Tapahtumassa oli 900 kävijää. Villa Victor kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, nähdään taas 20. toukokuuta 2023!


Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva.

Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva.

Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva,

Nuorille tekemistä

Nuorille tekemistä padlet