Tapahtumat ja infot

Villa Victor koordinoi monikulttuurista tapahtumatuotantoa Oulussa. Tapahtumia järjestetään infojen tapaan niin eri paikoissa toteutettuina kuin verkossa.

Tapahtumat lisäävät kaksisuuntaista kotoutumista ja kulttuurienvälistä kanssakäymistä, sillä tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki.

Welcome to Oulu, Värikäs Ravintola ja itsenäisyyspäivän juhla ovat joka vuosi järjestettäviä tapahtumia.

Lisäksi Villa Victor järjestää kuukausittain infotilaisuuksia erilaisista ajankohtaisista aiheista.

Ystävänpäiväjuhla 14.2. 2023

Tervetuloa kokoperheen ystävänpäiväjuhlaan Aleksinkulmaan (Aleksanterinkatu 9) 14.2. klo 17.30 - 19.30. Ohjelmassa mukavaa yhdessä oloa, askartelua ja tanssia sekä tarjolla kahvia, mehua  ja pullaa. Tilaisuus on maksuton. 

Värikäs Ravintola

Värikäs Ravintola -tapahtuma järjestettiin 19.11. 2022.

Edustajia mukana oli  mm. Intiasta, Iranista, Japanista, Jordaniasta, Kiinasta, Libanonista, Nicaraguasta, Nepalista, Puolasta, Sri Lankasta, Thaimaasta, Turkista, Virosta ja Vietnamista. 

Tapahtuman koordinoi Oulun kaupunki / Monikulttuurikeskus Villa Victor

 

Oulu at Your Service

Oulun kaupungin, Oulun yliopiston ja OAMK:n yhdessä toteuttama Oulu at Your Service -tapahtuma järjestetään vuosittain. Viimeksi tapahtuma järjestettiin ma 10.10.2022 klo 10.30-15.30 Oulun yliopiston kampuksella. Tapahtumassa annetaan tietoa kaupungin erilaisista palveluista sekä käytännön vinkkejä elämästä Oulussa. Tapahtuma on avoin kaikille Oulun yliopiston opiskelijoille sekä uusille oululaisille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan vinkkejä arkipäivän elämään liittyen.

Oulu at Your service -tapahtumassa saat tietoa asioista, mitä voit Oulussa tehdä. Mitä tehdä vapaa-ajalla, missä opiskella suomen kieltä, mistä ostaa lippuja, mihin mennä, jos kaipaat tietoa työllistymisestä tai etsit työtä, mitä yrittäjyys tarkoittaa jne. Tapahtuman aikana kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja, mutta voit myös kysyä kysymyksiä eri alojen asiantuntijoilta.

Linkki tapahtuman nettisivulle. 

 

Rasisminvastainen viikko (vko 12)

Vuonna 2023 Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20. - 26.3.

Oulussa viikon päätapahtuma on Oulu Loves me -tapahtuma, joka julkaistaan Mun Oulussa maanantaina 21.3. klo 13. Linkki tapahtumaan lisätään tähän nettisivulle. 

 Rasisminvastaisen viikon ohjelma

 

Oulu kylässä - Welcome to Oulu

Welcome to Oulu -tapahtuma järjestettiin osana Oulun Päiviä lauantaina 3.9. Kuusisaaressa. 

Tapahtumassa oli mahdollista tutustua Oulun tarjoamiin mahdollisuuksiin, osallistua työpajaan, kaupunkisuunnistukseen tai kävelykierrokseen sekä kuulla lisää vapaa-ajan toiminnoista ja opiskelumahdollisuuksista. Paikalla oli myös kirjastoauto Onneli, musiikkiesityksiä ja muuta ohjelmaa. 

 

Infotilaisuudet  

Kevään 2023 infot järjestetään Aleksinkulman juhlasalissa. Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu. Infot alkavat kello 9.00.

Kevään infot:

torstai 26.1. Toisen asteen koulutusmahdollisuudet Oulussa

perjanta 24.2. Korkeakoulumahdollisuudet Oulussa

torstai 23.3. Asumisinfo

perjantai 21.4. Liikuntapalvelut

torstai 25.5. Poliisi tutuksi

 

Jos sinua tai ryhmääsi kiinnostaa osallistua kevään infoihin, laita viestiä Ritva Saloranta (ritva.saloranta(at)ouka.fi) tai p. 040 656 8829.

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan Villa Victorin nettisivuilla.

Video Villa Victorin tapahtumista

 

Video Villa Victorin infotilaisuuksista

 

Värikäs Ravintola

Värikäs Ravintola -kuva- ja videokilpailun voittajakuva 2020.

Lauantaina 20.11.2021 Värikäs Ravintola päästiin jälleen järjestämään Aleksinkulmassa kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtumassa oli 500 kävijää. Villa Victor kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, toivottavasti näemme jälleen marraskuussa 2022!


Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva.

Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva.

Värikäs Ravintola -kuvakilpailun kuva,

Nuorille tekemistä

Nuorille tekemistä padlet