Tervetuloa Ouluun! Tervetuloa Ouluun!

Oulu tutuksi -tunneilla saat hyödyllistä tietoa, joka auttaa sinua kotoutumaan Ouluun. Tunneilla opit suomalaisesta yhteiskunnasta ja elämästä Oulussa. Tapaat uusia ihmisiä ja saat vinkkejä arkeen Oulussa. Tarvittaessa tunteihin voi sisältyä myös tutustumiskäyntejä, asiantuntijavierailuja sekä osallistujien toiveiden mukaisia sisältöjä. Opetus on englanniksi ja tarvittaessa muilla kielillä. Tunnit ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

 

Yksilöohjaus on henkilökohtainen keskustelu asiantuntijan kanssa. Yksilöohjauksessa käydään läpi sinun henkilökohtaista tilannetta ja laaditaan yhdessä suunnitelma, mitä tehdä seuraavaksi. Suunnitelmaan voi sisältyä esimerkiksi suomen kielen opintoja, yhteiskuntatietoutta, vapaa-ajan harrastuksia ja oman osaamisen kehittämistä. Yksilöohjaukseen voit varata ajan Villa Victorin infossa tai ottamalla yhteys Markus Lepinojaan (markus.lepinoja(at)ouka.fi, 0403529690). Tarvittaessa varaamme ohjaukseen mukaan tulkin tai monikielisen neuvojan.

 

SATA SANAA SUOMEA -perhekerhon tavoitteena on, että eri kielitaustaiset äidit ja kotona hoidossa olevat lapset oppisivat leikin, laulun ja yhteisen tekemisen avulla suomenkieltä sekä ystävystyisivät keskenään. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 9-12 Rajakylässä Talvikkipuiston Perheiden talossa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerho on osa Oulun kaupungin avointa varhaiskasvatustoimintaa.

Osoite: Talvikkipuiston monitoimitalo, Tervakukkatie 54, 90580 Oulu

 

Tervetuloa Ouluun -kurssi on 4 viikkoa kestävä kokonaisuus, johon sisältyy sekä suomen kielen alkeita että yhteiskuntatietoa eri kielillä. Kursseja järjestetään tarpeen mukaan. Kurssille on jatkuva haku. Ilmoittaudu kurssille alla olevasta linkistä tai paikan päällä Villa Victorissa.

Ilmoittaudu kurssille tästä

 
Kun olet ilmoittautunut kurssille, me lähetämme sinulle tiedot uuden kurssin alkaessa. Jos tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, ota yhteys Villa Victorin monikieliseen neuvontaan.

Ajankohtaista

- Tervetuloa Ouluun -kurssi englantia tai arabiaa puhuville alkaa 4.6.2018

- Tigrinjankieliset Oulu tutuksi -tunnit alkavat 2.5.2018

- Suomen kielen keskustelukerho Kaijonharjun kirjastolla torstaisin klo 16.45-19

Tervetuloa!