Ajankohtaista Kaukovainiolla

< Takaisin

Kaukovainion Elokarnevaalit virittää jälleen koko perheen iloiselle syystuulelle 1.9. kello 10–13

Kaukovainiolla järjestetään Elokarnevaalit tulevana lauantaina 1.9.2018 klo 10–13.

Vuosien saatossa perinteeksi muodostunut koko perheen maksuton tapahtuma tarjoaa mukavaa ohjelmaa ja elämyksiä kaiken ikäisille monessa tapahtumapaikassa: Hiirihaukkatalolla, Hiirosenkodilla ja Kaukovainion keskuksen alueella.

Hiirosenkodin juhlasalissa musisoi lastenmusiikkia soittava Soiva siili klo 10 ja kello 11.30. Musisointia jatkaa haitaristi Timo Pesiö klo 12.30. Peetu-Pelle viihdyttää esitysten välissä Hiirosenkodilla kello 11.

Musiikin lisäksi Hiirosenkodilla on karnevaalien ajan eläinpiha, jossa rapsuteltavana on kaikenkarvaisia eläimiä. Luvassa on myös liikunnallinen toimintarasti perheille sekä avoimen varhaiskasvatuksen toiminnan esittelyä.

Kaukovainion ostarilla on kirpputorimyyjien kojuja ja markkinamusiikkia, josta vastaa Ari Hyvälä. Puolestaan Hiirihaukkatalon liikuntasalissa on kiipeilyseinä ja pomppulinna.

Kirjastolla järjestetään yläkouluikäisille mangapaja klo 12­­­­­–13. Kirjasto on avoinna koko tapahtuman ajan.

Elokarnevaaleista tietoa on myös tapahtuman Facebook-sivulla.

Tapahtuman järjestää Kaukovainio-Hiirosen suuralueen asukkaista ja toimijoista (Hiirosenkoti, Karjasillan seurakunta, Kaukovainion koulu, Kaukovainion kirjasto ja Vaskitien päiväkoti) koostuva yhteistyöryhmä.

Lämpimästi tervetuloa! 

Jakolinkki