Ajankohtaista Kiviniemi-Kellossa

< Takaisin

Kellon asukasilta 23.1. Kellon asukastuvalla

Kellon seuraava asukasilta järjestetään keskiviikkona 23.1.2018 klo 17-19 Kellon asukastuvalla (Kellonkaupantie 1).

-Asukasillassa käsitellään alueellisen toimintarahan hakemukset. Alueellisen toimintarahan hakemuksia Kellon alueelle on tullut 16 kpl. Alueellista toimintarahaa on jaettavana 5216 €. Alueen toimintaraha riittää kaikkiin kriteerit täyttäviin hakemuksiin, joten lähidemokratiatoimikunnalle tehtävää esitystä varten hakemuksia ei tarvitse leikata. Lähidemokratiatoimikunta käsittelee alueelliset toimintarahat kokouksessaan 27.2.2019.

-Lyhyt esittely ja mahdollisuus vaikuttaa Oulun kaupungin valmistumassa olevaan vuorovaikutussuunnitelmaan / vuorovaikutussuunnitelman työryhmän jäsen Saara Viitanen

-Terveiset Kello-Kiviniemen palvelukeskittymän jäseniltä

-Suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa

-Valitaan vuoden 2019 puheenjohtajat. Käytettävissä olevat henkilöt voivat ilmoittautua nykyiselle puheenjohtajalle Erwin Fischerille.

-Muut mahdolliset asiat

Lämpimästi tervetuloa! Tilaisuus on kaikille kuntalaisille avoin.

Kahvitarjoilu.

 

*******************************

 

Oulun asukas- ja kyläyhdistyksillä on mahdollisuus olla osallisena Electorate -kuntalaisvaikuttamisen mobiilisovelluksen pilotissa. Tämä tarkoittaa, että sovelluksen avulla voi tiedustella asukkaiden mielipiteitä yhdistyksissä ja alueella esillä oleviin asioihin. Tilaisuuteen kannattaa tarttua – kaupunki tarjoaa tämän pilotin maksutta yhdistysten käyttöön, ja kyselyt voidaan räätälöidä yhdistysten tarpeisiin. Sovellusta kehittävät Juha Repo ja Karri-Pekka Korolainen vastaavat aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

 

Electorate-mobiilisovelluksen esittely on ke 30.1. klo 12 Kellon asukastuvalla.

Lisätietoja: Juha Repo, Pentaleap Oy

juha.repo@electorate.eu / www.electorate.eu 

Jakolinkki