Ajankohtaista Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkankaalla

< Takaisin

KUTSU: tule vahvistamaan alueellista yhteisöllisyyttä ja kuntalaisvaikuttamista!

Hei oululainen!

 

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkangas -palvelukeskittymän jäsenet tapaavat Kuivasrannan päiväkodilla (Kuivasrannatie 6) keskiviikkona 30.1.2019 klo 15.30-17.00. Palvelukeskittymän jäsenet ovat Oulun kaupungin työntekijöitä.

 

Mukaan kutsumme tähän tapaamiseen kaikki tämän alueen yhteisötoiminnasta, asukkaiden osallisuuden edistämisestä, kuntalaisvaikuttamisen vahvistamisesta ja kaupunkikehittämisestä kiinnostuneet oululaiset.

 

Tule siis mukaan keskustelemaan yhteisöllisen toiminnan tulevaisuuden suunnasta ja toiminnasta! Tapaamisessa päätetään alueen ensimmäisen asukasillan ajankohta.

 

Kaikille kuntalaisille avoimissa asukasilloissa keskustellaan ja käsitellään alueen ja koko kaupungin ajankohtaisia asioita. Ajankohtaiset asiat voivat liittyä esimerkiksi alueen palveluihin, turvallisuuteen, viihtyisyyteen sekä yhteisiin tapahtumiin. Voit ehdottaa asioita tai teemoja asukasiltoihin.

 

Kuntalaisten osallisuutta ja vaikuttamista Oulussa ohjaa Oulussa jokainen kuuluu ja vaikuttaa. Osallisuuden ja vaikuttamisen ohjelma.  

 

Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen: Kuivasrannan päiväkodin johtaja Arja Fagerholm, puh. 044 703 5467, arja.fagerholm(at)ouka.fi

Jakolinkki