Tule mukaan kehittämään hyvinvointipalveluita! Tilaisuus Tuirassa to 21.1! - Ajankohtaista Tuiran suuralue - Yhteisötoiminta - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Tuiran suuralue Ajankohtaista Tuiran suuralue

< Takaisin

Tule mukaan kehittämään hyvinvointipalveluita! Tilaisuus Tuirassa to 21.1!

Oulun kaupunki kutsuu mukaan pohjoisen alueen palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Avoimet tilaisuudet järjestetään:
• 14.1. Haukiputaan lukio (Länsituuli 1)
• 21.1. Tuiran koulun ruokala (Koskitie 27, käynti S-marketin takaa)
• 26.1. Ritaharjun monitoimitalo (Ritakierros 2)


Kaikki tilaisuudet alkavat klo 18. Tilaisuuksien alussa on kahvitarjoilu.


Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut uudistuvat tulevien hyvinvointikeskusten ja -alueiden myötä. Palveluita tarjotaan tulevaisuudessa neljällä hyvinvointialueella (pohjoinen, itäinen, keskinen ja eteläinen) kuuden hyvinvointikeskuksen kautta: Haukipudas, Tuira, Kiiminki, Myllyoja, Kontinkangas ja Kaakkuri.
Pohjoinen hyvinvointialue tulee sisältämään Tuiran ja Haukiputaan hyvinvointikeskukset. Hyvinvointikeskukset tulevat tarjoamaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita nykyisten Haukiputaan, Tuiran, Rajakylän ja Kaijonharjun terveysasemien asiakkaille.
Suunnittelussa huomioidaan myös kunnan muiden sektoreiden, yksityisten palveluntuottajien ja kolmannen sektorin toiminta.


Tilaisuuksissa on mukana hyvinvointipalveluiden johdon edustus sekä eri toimialojen asiantuntijoita. Kuntalaisilta toivotaan näkemystä erityisesti palveluiden kehittämistarpeista sekä myös näkemyksiä siitä, mikä tällä hetkellä nähdään erityisen toimivana.