Ajankohtaista

< Takaisin

Tervetuloa glögeille Päivin kanssa 20. joulukuuta

Rotuaarin aukiolla järjestetään Tiernatori 14.-23. joulukuuta osana keskustan Joulukorttelia. Kaupunginjohtajamme tarjoaa oululaisille glögit Amarillon joulupatiolla 20. joulukuuta.

Joulukorttelin muodostavat kolme kumppanuustapahtumaa: Tiernatori, Kauppakeskus Valkean Joulukatu ja nämä yhteen nivova Joulupolku. Kaikki Joulukorttelin tapahtumat ovat avoinna 23.12. saakka.

Kaupunginjohtaja Päivi Laajala tarjoaa oululaisille vuoden päätteeksi glögit Amarillon joulupatiolla torstaina 20. joulukuuta klo 17 alkaen. Glögien yhteydessä on mahdollisuus myös jututtaa Päiviä. Tilaisuus päättyy klo 18 yhteen tuttuun yhteisjoululauluun, jonka säestää muusikko Emilia Aarnio.

Tiernatorin suunnittelussa on panostettu viihtyvyyteen. OSAOn puutarhaopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat Rotuaarille havusomistusta, joka pehmentää alueen yleisilmettä. Joulumökeissä on osittain vaihtuva myyjäkaarti ja tarjonta on runsas käsityöstä hailuotolaiseen lähiruokaan. Paljon toivottu joulupatio toteutuu yhteistyössä Amarillon kanssa. Paikan päällä on mahdollisuus nauttia kuumia juomia ja seurata samalla Rotuaarin lavan ohjelmaa.

Suuremmassa mittakaavassa Tiernatori on osa Oulun keskustan kehittämistä. "Kannattaa tulla käymään Tiernatorilla ja nykäistä hihasta", toivoo Tiernatorin tuottaja Niina Jortikka. "Kuulemme mielellämme ajatuksia ja ideoita myös tulevia vuosia ajatellen."

Tiernatorin koko ohjelmaan voi tutustua Facebookissa.
Instagram: @tiernatori
www.tiernatori.fi

Jakolinkki