Karjasilta-Höyhtyä

 

Höyhtyä on monipuolinen ja viihtyisä, kaupungin keskustaa lähellä oleva asuinalue. Karjasilta äänestettiin Suomen parhaaksi asuinalueeksi vuonna 2009. 

Oletko kiinnostunut Karjasilta-Höyhtyän alueen asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan alueen ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin. 

Avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki Karjasilta-Höyhtyä alueen asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, luottamushenkilöt sekä julkisten ja yksityisten palveluiden järjestäjät. 

Asukasilloista tiedotetaan näillä sivulla ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistojen kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistoilla tiedotetaan alueiden ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. Alueen omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Ajankohtaista Karjasilta-Höyhtyällä

< Takaisin

Asukasilta ti. 29.10 Höyhtyän Välkkeellä klo 17-19.30

Karjasilta-Höyhtyä alueen asukasilta järjestetään ti 29.10  klo 17-19.30 Höyhtyän Välkkeellä, os. Latokartanontie 10.

Asukasillan pääaiheena ovat esimerkiksi Turvallinen Oulu -hankkeen esittely, alueen toimijoiden kuulumiset ja päivitetty toimintarahaohje. Asukasillassa voidaan käsitellä myös muita alueelta nousevia asioita.

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille ja toimijoille, sekä asiasta kiinnostuneille!

Tilaisuudessa kahvitarjoilu, tervetuloa!

Jakolinkki

Lisätietoja

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori
Elisa Kittilä
p. 044 703 1689
elisa.kittila(at)ouka.fi

Alueen palvelut

Höyhtyän Välke 

Karjasillan kirjasto

Koulut

Lintulammen koulu

Pohjankartanon koulu 

Teuvo-Pakkalan koulu

 

Päiväkodit