Jääli

Oletko kiinnostunut Jäälin ja Välikylän asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan aluetta ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin.

Avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki Jäälin ja Välikylän asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, luottamushenkilöt sekä julkisten ja yksityisten palveluiden järjestäjät. 

Jäälin asukasilloista tiedotetaan tällä sivulla ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistojen kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistoilla tiedotetaan alueiden ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. Jäälin omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Asukasiltojen puheenjohtaja
Birger Ylisaukko-oja

Ajankohtaista Jäälissä

< Takaisin

Jääliin monitoimitalo

Laivakankaan koulun yhteyteen valmistuu uusi noin 4000 neliön laajennus, johon sijoittuu vuosiluokkien 1–4 oppilaita käytöstä poistuvalta Jäälin koululta. Laajennuksen myötä rakennuskokonaisuudesta syntyy Jäälin monitoimitalo, jossa koulun lisäksi toimivat kirjasto, kuntalaisten olohuone sekä iltapäivätoimintaa.

Entinen Laivakankaan koulu on nyt nimeltään Jäälin koulu, ja koulussa opiskelevat jatkossa kaikki Jäälin alueen perusopetuksen noin 770 oppilasta. Oppilaat pääsevät aloittamaan uusissa tiloissa syyskuun alussa.

Jakolinkki

Asukasiltojen muistiot

Lisätietoja

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori:
Hennamari Toiviainen
044 703 1253
hennamari.toiviainen(at)ouka.fi

Alueen palvelut

Jäälin kirjasto
Jäälin urheilukeskus
Kiimingin hyvinvointikeskus
Laivakankaan nuorisotila

Koulut

Jäälin koulu (1-4)
Laivakankaan koulu (5-9)

Päiväkodit

Laivakangas
Tuokkonen
Välikylä
Touhula Satumetsä (yksityinen)

 

Jäälin visio 2026 (pdf)

Raportti Jäälin alueen asukkaiden hyvinvointikartoituksesta 2018 (pdf)