Kello ja Kiviniemi

Oletko kiinnostunut Kiviniemen ja Kellon asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan Kiviniemen, Kellon ja koko kaupungin ajankohtaisiin asioihin. 

Avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki alueen asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, luottamushenkilöt sekä julkisten ja yksityisten palveluiden järjestäjät. 

Ásukasilloista tiedotetaan Kiviniemen ja Kellon ajankohtaista -sivulla ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistan kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistalla tiedotetaan alueen ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista.

Kiviniemen ja Kellon omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

 

Ajankohtaista Kellossa ja Kiviniemessä

< Takaisin

Asukasilta ti 12.11.2019 klo 17-19 Haukiputaan koululla

Kellon ja Haukiputaan yhteinen asukasilta järjestetään 12. päivä marraskuuta klo 17-19 Haukiputaan koululla (os. Torpanmäentie 3)

Syksyn asukasillan teemana on yhdessä tekeminen

 

Asukasillassa suunnitellaan ensi vuoden tapahtumia kaikkien alueemme yhdistysten kanssa, erityisesti niiden, jotka ovat hakemassa ensi vuodelle Oulun kaupungin toimintarahaa.

 

Alueellisen toimintarahan hakuaika vuodelle 2020 on 1.11. – 29.11.2019.

 

Yhdessä suunnittelemalla vältämme päällekkäiset tapahtumat ja luomme mahdollisuuksia osallistua muiden alueemme yhdistysten järjestämiin tapahtumiin ensi vuoden aikana. Tapahtumista tiedottamiseen käytettävistä kanavista, mainostamisesta ja tapahtumien näkyvyyden parantamisesta käydään asukasillan aikana keskustelua.

 

Asukasillassa kuullaan myös loppuvuoden tapahtumatarjonnasta Kellon ja Haukiputaan asukastuvilla ja alueellamme yleisestikin.

 

Tule esittämään ideasi, toiveesi ja palautteesi ja kertomaan mielipiteesi siihen, minkälaista toimintaa, tapahtumia ja talkoita voisimme yhdessä tekemällä alueellamme toteuttaa vuonna 2020.

 

Toivotamme asukasiltaan tervetulleeksi kaikki alueemme asukkaat. Tule antamaan panoksesi paikallisten tapahtumien suunnitteluun!

 

Asukasiltaan osallistuneiden kesken arvotaan pieni palkinto. Tilaisuuden alussa klo 16:30 kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kellon suuralueen asukasyhdistys ry

Haukiputaan suuralueen asukasyhdistys ry

Oulun kaupunki, yhteisötoiminta

Jakolinkki

Lisätietoa

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori
Sara Inkeröinen
p. 044 703 1696
sara.inkeroinen(at)ouka.fi

 

Asukastupa ja asukasyhdistykset

Kellon asukastupa (Kellontie 272, 90820)
Asukastuvan verkkosivut
Asukastupa Facebookissa
Koko perheen Kello - diat
Koko perheen Kello - ideoita

Kellon suuralueen asukasyhdistys ry
Asukasyhdistyksen verkkosivut

Alueen palvelut

Haukiputaan hyvinvointikeskus
Kellon kirjasto

Koulut

Kellon koulu (1-9)
Kiviniemen koulu (1-6)
Takkurannan
koulu (1-5)

Päiväkodit

Kellon päiväkoti
Kellon avoin päiväkoti
Kiviniemen päiväkoti

Sähköiset palvelut

Oulun omahoito
Digiopastusta kirjastoilla
Lapsiperheiden palvelut

Kokoontumistilat

Koulu- ja päiväkotitilojen vuokraaminen