2015 - 1 Pateniemen suuralueen yhteistyöryhmän kokous 19.1.2015, muistio - Muistiot - Yhteisötoiminta - Oulun kaupunki

Muistiot Muistiot

< Takaisin

2015 - 1 Pateniemen suuralueen yhteistyöryhmän kokous 19.1.2015, muistio

Pateniemen suuralueen yhteistyöryhmän kokous

Aika:  19.1.2015 klo 18:00

Paikka:  Honkapirtti, Pateniementie 86, 90580 Oulu.

1. Kokouksen avaus
Puheenjohtaja Jorma Ketola avasi kokouksen klo 18:07.

2. Työjärjestys ja läsnäolijoiden toteaminen
Työjärjestys hyväksyttiin.
Läsnä: Jorma Ketola (pj.), Liisa Alatalo, Vuokko Arstio, Katrina Hautala (poistui klo 19:32), Hilkka Juntunen, Aarre Katisko (poistui klo 19:50), Kaisu Lyöri, Helena Penson, Esko Pulkkinen, Aarno Saarela, Päivi Sarome, Elsi Suomela, Jorma Suomela, Mervi Vaara, Nina Himsworth (siht.).

3. Pateniemen suuralueen toimintarahan käyttö 2014
Nina selosti hieman edellisen vuoden toimintarahan käytöstä. Muutamia suunniteltuja toimintoja jouduttiin muuttamaan, esim. talvirieha ja luistelutapahtuma jouduttiin perumaan heikon lumitilanteen vuoksi. Toimijat suunnittelivat näiden tilalle kuitenkin uudet korvaavat tapahtumat, jotka toteutuivat.

4. Pateniemen suuralueen toimintarahahakemukset 2015
Hakijat esittelivät lyhyesti omat toimintaraha-anomukset. Yhteistyöryhmä esittää lähidemokratiatoimikunnalle, että kaikkiin haettuihin toimintoihin myönnetään haettu summa.
Hakijat ja esitetyt summat ovat:
Jelpparit, Palokan palvelukeskus 1000 €
Lions club Oulu, Pateniemi 1670 € (kahteen eri tapahtumaan)
MLL Pateniemen paikallisyhdistys ry 1000 € (kolmeen eri tapahtumaan)
Pateniemen eläkeläiset ry 500 €
Pateniemen koulun vanhempaintoimikunta HAAVE 1370 €
Rajakylän yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys 1000 €
Rajalupi 500 €
Ympäristötyöryhmä 900 €

5. Yhteistyöryhmän toimintasuunnitelma 2015
Keskusteltiin yhteistyöryhmän tulevan vuoden toiminnasta. Esitettiin, että yhteistyöryhmän toiminnasta pitäisi viestiä enemmän, jotta toimintaan saataisiin mukaan enemmän ihmisiä. Lisäksi esitettiin, että sukupolvien välinen juhla olisi hyvä järjestää jälleen syksyllä. Suuralueen kouluihin liittyvää tilaisuutta toivottiin. Aluelehden toivottiin myös edelleen ilmestyvän samalla tavoin kaksi kertaa vuodessa keväällä ja loppusyksystä kuten aiemmin. Jormalle voi laittaa sähköpostia aluelehtien juttuaiheista ja teemoista. Ninalle tai Jorma Ketolalle (Jorma.ketola@jk-ohjelmat.fi) voi laittaa viestiä, jos mieleen tulee asioita joita haluttaisiin yhteistyöryhmässä käsitellä.

6. Lehtitilin käyttöoikeuden siirto uudelle puheenjohtajalle
Lehtitilin käyttöoikeus siirretään aikaisemmalta puheenjohtajalta Aarre Katiskolta uudelle puheenjohtajalle Jorma Ketolalle. Tilitiedot sisältävä mappi on siirretty Jormalle, ja kaikille tiliotteiden merkinnöille löytyy kuitit. Tilin käytön suhteen Aarrelle myönnetään tili- ja vastuuvapaus.

7. Ajankohtaiset ja muut asiat
Honkapirtillä remontti jatkuu, alakerrassa on jo ilme kohentunut mukavasti. Nyt remontoidaan mm. yläkerrassa olevaa asuntotilaa.
Mervi Vaara kertoi, että hänen varsinainen työ on pääkirjastossa lasten- ja nuorten osaostolla, mutta hän on vaihtanut työpaikkaa Pateniemen ja Rajakylän kirjastonjohtajan Eeva Mäkisen kanssa. Järjestely kestää viisi kuukautta. Pateniemen kirjasto toimii omatoimikirjastona. Kirjaston oven aukaisu on hieman temppuillut, oven aukaisuun tarvitaan sekä kirjastokortti että erillinen tunnusnumero.

8. Seuraava kokous ja kokouksen päättäminen
Seuraava kokous pidetään 9.3.2015 klo 18.
Kokous päättyi klo 19:55.