Pateniemi-Rajakylä

Oletko kiinnostunut Pateniemen, Rajakylän ja Herukan asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan alueen ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin. 

Avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki alueen asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, luottamushenkilöt sekä julkisten ja yksityisten palveluiden järjestäjät. 

Asukasilloista tiedotetaan Pateniemi-Rajakylän ajankohtaista -sivulla ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistan kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistalla tiedotetaan alueen ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. 

Pateniemi-Rajakylän omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Puheenjohtajat
Kaisu Lyöri, kaisu.lyori(at)gmail.com
Markku Hahto, markku.hahto(at)gmail.com
Elina Mätäsaho
Jorma Ketola

 

Honkapirtti

Ajankohtaista alueella

< Takaisin

Yhdessä kehittämään kaupungin hyvinvointipalveluita - 14.1.2016 klo 18 Haukiputaan lukio

Yhdessä kehittämään kaupungin hyvinvointipalveluita

Oulun kaupunki kutsuu erityisesti pohjoisella hyvinvointialueella asuvat ja muut asiasta kiinnostuneet mukaan palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Tilaisuudet järjestetään:

• 14.1. Haukiputaan lukio (Länsituuli 1)

• 21.1. Tuiran koulun ruokala (Koskitie 27, käynti S-marketin takaa)

• 26.1. Ritaharjun monitoimitalo (Ritakierros 2)

Kaikki tilaisuudet alkavat klo 18. Tilaisuuksien aluksi kahvitarjoilu.

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut uudistuvat tulevien hyvinvointikeskusten ja -alueiden myötä. Palveluita toteutetaan tulevaisuudessa neljällä hyvinvointialueella (pohjoinen, itäinen, keskinen ja eteläinen) kuuden hyvinvointikeskuksen kautta: Haukipudas, Tuira, Kiiminki, Myllyoja, Kontinkangas ja Kaakkuri. Toiminnassa ovat jo Kiimingin ja Kontinkankaan hyvinvointikeskukset, ja muut hyvinvointikeskukset käynnistyvät hallinnollisesti ja osin toiminnallisesti vaiheittain vuoden 2016 aikana. Kokonaisuutenaan toiminnan muutokset ajoittuvat useammalle vuodelle liittyen mm. toimitilaratkaisuihin.

Vuoden 2016 alusta suunnittelutyö laajenee koskemaan pohjoista hyvinvointialuetta, joka tulee sisältämään Tuiran ja Haukiputaan hyvinvointikeskukset. Hyvinvointikeskukset tulevat tarjoamaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita nykyisten Haukiputaan, Tuiran, Rajakylän ja Kaijonharjun terveysasemien asiakkaille. Hyvinvointikeskusten suunnittelussa huomioidaan myös kunnan muiden sektoreiden, yksityisten palveluntuottajien ja kolmannen sektorin toiminta.

Tilaisuuksissa on mukana hyvinvointipalveluiden johdon edustus sekä eri toimialojen asiantuntijoita. Yhteisen keskustelun virittämiseksi tilaisuudessa esitellään mm. väestön hyvinvointiin ja palveluiden saatavuuteen liittyvää tietoa. Kuntalaisilta toivotaan näkemystä erityisesti palveluiden kehittämistarpeista sekä myös näkemyksiä siitä, mikä tällä hetkellä nähdään erityisen toimivana.

Tervetuloa!

Lisätietoja: asiantuntija Maarit Niva, maarit.niva@ouka.fi, p. 050 5922021.
 

Jakolinkki

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Sara Inkeröinen
sara.inkeroinen(at)ouka.fi
p. 044 7031696

Aluelehti

Pateniemi-Herukka-Rajakylä aluelehti 1-2018 (pdf)

Pateniemi-Herukka-Rajakylä aluelehti 1-2017, 100v. Juhlanumero (pdf)

Pateniemi-Herukka-Rajakylä aluelehti 1-2016 pdf)

Pateniemi-Herukka-Rajakylä aluelehti 2-2015 (pdf)

Aluelehden päätoimittaja on Jorma Ketola

Blogi

Rajakylä-Pateniemi-Herukka alueblogi

 

Alueen palvelut

Tuiran hyvinvointikeskus
Pateniemen kirjasto
Rajakylän kirjasto

Päiväkodit
Herukka
Metsämarja (Rajakylä)
Palokka (Länsi-Patela)
Pateniemi
Rajakylä
Riekonmarja (Herukka)

Koulut
Pateniemen koulu (1-9)
Rajakylän koulu (1-9)
 

Pateniemen nuorisotila
Rajakylän nuorisotalo

 

Sähköiset palvelut

Digiopastus kirjastoissa

Lapsiperheiden palvelut