Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkangas

Oletko kiinnostunut oman asuinalueesi asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan omaa asuinaluettasi ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin. 

Tähän alueeseen kuuluvat kaupunginosat: Kuivasjärvi (sis. Ahvenoja, Oinaansuo, Pöllönkangas ja Jylkynkangas), Kuivasranta, Ritaharju (sis. Aaltokangas, Varpumetsä, Varpukangas, Vähäoja), sekä Teknologiakylän alue.

Kaikille kuntalaisille avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki alueen asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset ja luottamushenkilöt.

Asukasilloista tiedotetaan tämän sivun Ajankohtaista-palstalla  ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistan kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistalla tiedotetaan alueen ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. 

Alueen omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Puheenjohtajat
Marita Hopia
Seppo Salonen
Anne Huotari, anne.huotari(at)mail.suomi.net
Kati Eklund

Puheenjohtajisto yhdessä palvelukeskittymän edustajien kanssa kokoaa asukkaat, yhdistysten ja järjestöjen sekä julkisen ja yksityisen sektorin toimijat kiinteäksi alueelliseksi verkostoksi, joka vahvistaa alueellista yhteisöllisyyttä ja kaiken ikäisten osallisuutta.

Mukaan asukastoimintaan?

Tule mukaan asukasiltoihin ja ilmoittaudu alueen toimikuntiin. Toimikuntia tällä 12 000 asukkaan alueella on mahdollista koota tärkeiksi koettujen asioiden ympärille esimerkiksi:

  • Kuivasjärvi - järven historia, tilanne nyt, tulevat toimenpiteet jne.

  • Alueellisuus - alueen historia, identiteetti, alueen vanhan historian ympärille rakentuva.

  • Yhteisöllisyys - tukee lapsen ehyen opinpolun toteutumista, vahvistaa asuinalueiden sitoutumista toisiinsa rakentaen ”me-henkeä” ja turvallisuutta alueelle.

Ajankohtaista

< Takaisin

KUTSU: tule vahvistamaan alueellista yhteisöllisyyttä ja kuntalaisvaikuttamista!

Hei oululainen!

 

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkangas -palvelukeskittymän jäsenet tapaavat Kuivasrannan päiväkodilla (Kuivasrannatie 6) keskiviikkona 30.1.2019 klo 15.30-17.00. Palvelukeskittymän jäsenet ovat Oulun kaupungin työntekijöitä.

 

Mukaan kutsumme tähän tapaamiseen kaikki tämän alueen yhteisötoiminnasta, asukkaiden osallisuuden edistämisestä, kuntalaisvaikuttamisen vahvistamisesta ja kaupunkikehittämisestä kiinnostuneet oululaiset.

 

Tule siis mukaan keskustelemaan yhteisöllisen toiminnan tulevaisuuden suunnasta ja toiminnasta! Tapaamisessa päätetään alueen ensimmäisen asukasillan ajankohta.

 

Kaikille kuntalaisille avoimissa asukasilloissa keskustellaan ja käsitellään alueen ja koko kaupungin ajankohtaisia asioita. Ajankohtaiset asiat voivat liittyä esimerkiksi alueen palveluihin, turvallisuuteen, viihtyisyyteen sekä yhteisiin tapahtumiin. Voit ehdottaa asioita tai teemoja asukasiltoihin.

 

Kuntalaisten osallisuutta ja vaikuttamista Oulussa ohjaa Oulussa jokainen kuuluu ja vaikuttaa. Osallisuuden ja vaikuttamisen ohjelma.  

 

Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen: Kuivasrannan päiväkodin johtaja Arja Fagerholm, puh. 044 703 5467, arja.fagerholm(at)ouka.fi

Jakolinkki

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Sara Inkeröinen
044 703 1696
sara.inkeroinen@ouka.fi

Alueen palvelut

Tuiran hyvinvointikeskus
Ritaharjun kirjasto

Päiväkodit

Ahvenoja
Kuivasjärvi
Kuivasranta
Pöllökangas
Ritaharju
Teknologiakylä
Tuulikello

Koulut

Pöllönkankaan koulu (1-9)
Pöllönkankaan koulun Kuivasjärven yksikkö (1-6)
Ritaharjun koulu (1-9)

Ritaharjun nuorisotila

Sähköiset palvelut

Digiopastusta kirjastoissa

Lapsiperheiden palvelut