Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkangas

Oletko kiinnostunut oman asuinalueesi asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan omaa asuinaluettasi ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin. 

Tähän alueeseen kuuluvat kaupunginosat: Kuivasjärvi (sis. Ahvenoja, Oinaansuo, Pöllönkangas ja Jylkynkangas), Kuivasranta, Ritaharju (sis. Aaltokangas, Varpumetsä, Varpukangas, Vähäoja), sekä Teknologiakylän alue.

Kaikille kuntalaisille avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki alueen asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset ja luottamushenkilöt.

Asukasilloista tiedotetaan tämän sivun Ajankohtaista-palstalla  ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistan kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistalla tiedotetaan alueen ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. 

Alueen omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Puheenjohtajat
Marita Hopia
Seppo Salonen
Anne Huotari, anne.huotari(at)mail.suomi.net
Kati Eklund

Puheenjohtajisto yhdessä palvelukeskittymän edustajien kanssa kokoaa asukkaat, yhdistysten ja järjestöjen sekä julkisen ja yksityisen sektorin toimijat kiinteäksi alueelliseksi verkostoksi, joka vahvistaa alueellista yhteisöllisyyttä ja kaiken ikäisten osallisuutta.

Mukaan asukastoimintaan?

Tule mukaan asukasiltoihin ja ilmoittaudu alueen toimikuntiin. Toimikuntia tällä 12 000 asukkaan alueella on mahdollista koota tärkeiksi koettujen asioiden ympärille esimerkiksi:

  • Kuivasjärvi - järven historia, tilanne nyt, tulevat toimenpiteet jne.

  • Alueellisuus - alueen historia, identiteetti, alueen vanhan historian ympärille rakentuva.

  • Yhteisöllisyys - tukee lapsen ehyen opinpolun toteutumista, vahvistaa asuinalueiden sitoutumista toisiinsa rakentaen ”me-henkeä” ja turvallisuutta alueelle.

Ajankohtaista

< Takaisin

Asukasilta Pöllönkankaan koululla tiistaina 12.2.2019 klo 17-19

Oletko kiinnostunut oman asuinalueesi yhteisötoiminnasta, asukkaiden osallisuuden edistämisestä, lähidemokratiasta ja kaupunkikehittämisestä?

Tule mukaan oman asuinalueesi asukasiltoihin!

Ritaharjun, Kuivasjärven ja Pöllönkankaan alueen ensimmäinen asukasilta järjestetään Pöllönkankaan koululla tiistaina 12.2.2019 klo 17-19.

 

Aiheina muun muassa:

-Alueellisen toimintarahan hakemuksia Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkangas alueelle on saapunut 28 kpl. Alueellista toimintarahaa on jaettavana 16 385 €. Alueen toimintaraha riittää kaikkiin kriteerit täyttäviin hakemuksiin. Lähidemokratiatoimikunta käsittelee alueelliset toimintarahat asukasillassa valmistellun esityksen pohjalta 27.2.2019.

Käydään läpi toimintarahahakemukset ja keskustellaan siitä, minkälaista toimintaa ja tapahtumia alueen yhdistykset ovat suunnitelleet tälle vuodelle.

-Tutustutaan Oulun kaupungin valmistumassa olevan vuorovaikutussuunnitelman toimenpide-ehdotuksiin.

-Valitaan vuoden 2019 puheenjohtaja/t. Käytettävissä olevat henkilöt voivat ilmoittautua nykyiselle puheenjohtajalle Marita Hopialle tai kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille. Suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa.

-Muut mahdolliset asiat

Asukasilta on kaikille kuntalaisille avoin. Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Jakolinkki

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Sara Inkeröinen
044 703 1696
sara.inkeroinen@ouka.fi

Alueen palvelut

Tuiran hyvinvointikeskus
Ritaharjun kirjasto

Päiväkodit

Ahvenoja
Kuivasjärvi
Kuivasranta
Pöllökangas
Ritaharju
Teknologiakylä
Tuulikello

Koulut

Pöllönkankaan koulu (1-9)
Pöllönkankaan koulun Kuivasjärven yksikkö (1-6)
Ritaharjun koulu (1-9)

Ritaharjun nuorisotila

Sähköiset palvelut

Digiopastusta kirjastoissa

Lapsiperheiden palvelut