Yli-Ii

Oletko kiinnostunut Yli-Iin, Tannilan ja Pahkalan asioista? Tule mukaan asukasiltoihin keskustelemaan ja vaikuttamaan Yli-Iitä ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin. 

Avoimiin asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki alueen asioista kiinnostuneet asukkaat, yhdistykset, luottamushenkilöt sekä julkisten ja yksityisten palveluiden järjestäjät. 

Yli-Iin asukasilloista tiedotetaan tällä sivulla ja yhteisötoiminnan alueellisen sähköpostilistan kautta. Asukasiltojen lisäksi sähköpostilistalla tiedotetaan alueen ja koko kaupungin ajankohtaisista asioista. Yli-Iin omalle sähköpostilistalle pääset mukaan lähettämällä sähköpostia kuntalaisvaikuttamisen koordinaattorille.

Asukasiltojen puheenjohtaja
Juha Lahtinen

Ajankohtaista Yli-Iissä

< Takaisin

Yli-Iin kirjastotalon toimintaa ja yhteistä olohuonetta ideoidaan 18.9.

Yli-Iin kirjastotalolla järjestetään koko päivän kestävä kaiken ikäisille tarkoitettu suunnittelutapahtuma. Päivän aikana pohditaan muun muassa millaista toimintaa Yli-Iin kirjastotalossa pitäisi olla, mikä tekisi Yli-Iin kirjastotalosta viihtyisämmän kaikkien yhteisen olohuoneen ja millaisia yhteisiä tiloja kirjastotaloon tarvittaisiin.

Keskustelua ja kahvia on tarjolla aamusta iltaan. Suunnittelemassa ja ideoita voi käydä jättämässä koko päivän ajan walk in -työpajassa. Päivällä ideointia siivittää musiikillaan lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili, joka esiintyy kello 12–14.

Suunnittelua syvennetään illalla yhteisessä työpaja- ja keskustelutilaisuudessa kello 18.

Ideoita kirjastotalon ja yhteisen olohuoneen kehittämiseksi voi jättää 17.–30.9. välisenä aikana myös Meijän kaupunni -mobiilisovelluksen kautta. Maksuton sovellus on ladattavissa Google play -kaupasta ja App Storesta.

Tilaisuuden järjestävät Oulun kaupunginkirjaston demokratiakahvila sekä Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.


Päivän ohjelma
Klo 12–14 Soiva Siili
Klo 12–18 Walk in -työpaja
Klo 18 Yhteinen työpaja- ja keskustelutilaisuus

Jakolinkki

Asukasiltojen muistiot

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori

Kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori: 
Hennamari Toiviainen
044 703 1253
hennamari.toiviainen(at)ouka.fi

Alueen palvelut

Liikuntahalli Vorelli

Nuorisotila Vorelli

Oulu10, Yli-Iin asiointipiste

Yli-Iin hyvinvointipiste

Yli-Iin kirjasto

Yli-Iin koulu (0-9)

Yli-Iin yleisurheilukeskus

Päiväkodit

Muurahainen