Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin perusopetuksessa lauantai 2.12.2017 on satavuotiaan Suomen juhlapäivä.

Oulun kaupungin perusopetuksessa lauantai 2.12.2017 on satavuotiaan Suomen juhlapäivä. Se on siis koulupäivä kaikille peruskoululaisille.

Ylikiimingin ja Vesalan koulujen Suomi 100-juhlaviikkoa vietetään 27.11.-6.12.2017. Viikkomme huipentuu la 2.12. järjestettävään ylikiiminkiläiseen juhlaan.

Juhla on toiminnallinen, messutyyppinen tapahtuma ulkoilmaesityksineen.

 

Itsenäisyyden vuosikymmenet –juhla

Ylikiimingin koulukeskuksessa

la 2.12.2017 klo 12.15-15.00 

 

Ohjelmassa mm.

oppilasesityksiä

Finlandia   Ylikiimingin puhaltajat sekä Hohde-kuoro

Gospel-bändi

yhteislaulua

näyttelyitä

toritapahtuma

 

Tapahtumassa on  Ylikiimingin  ja Vesalan koulun vanhempien ja kotikoulutoimikuntien ylläpitämät kahvila ja grilli. Myös yritykset, yhdistykset ja yksityiset voivat varata päivän ajaksi juhlapaikalta  pöydän joulumyyjäisiä varten.

Ylikiimingin koulun luokkien 1.-9. koulupäivä alkaa lauantaina  klo 10.00. Oppilasruokailu järjestetään klo 10.30 alkaen. Tarkempi aikataulu infotaan myöhemmin. Mikäli lapsesi ei tarvitse bussikuljetusta iltapäivällä, on siitä ilmoitettava luokanopettajalle/luokanvalvojalle  ma 27.11. mennessä. Näin sekä opettajat ja kotiväki tietävät, milloin ja miten lapset menevät kotiin (turvallisuus).

Esikoululaisille lauantai ei ole koulupäivä.

 

Tapahtuman järjestävät: Ylikiimingin ja Vesalan koulut, 4H, Oulun kaupungin nuorisopalvelut,  Ylikiimingin Musiikkiyhdistys, Ylikiimingin Yrittäjät, Oulujoen Seurakunta, Ylikiimingin kotiseutuyhdistys, LC-Club Ylikiiminki

 

Tervetuloa itsenäisyyden polulle!