Ylikiimingin koulu ansaitsi ympäristötyöllänsä jälleen Vihreän lipun - Ajankohtaista - Ylikiimingin koulu - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Ylikiimingin koulu ansaitsi ympäristötyöllänsä jälleen Vihreän lipun

Ylikiimingin koulu ansaitsi ympäristötyöllänsä jälleen Vihreän lipun

Suomen Ympäristökasvatuksen Seura on 9.12.2015 myöntänyt Ylikiimingin koululleVihreän lipun osoitukseksi suunnitelmallisesta ja korkeatasoisesta ympäristökasvatustyöstä. Ylikiimingin koulu on Vihreälippu – konkari ja toiminnassaan ohjelman kestävällä tasolla.

Vihreä lippu on kansainvälisesti tunnettu ympäristökasvatusohjelma ja kasvatusalan ympäristömerkki. Ohjelman avulla olemme onnistuneet konkretisoimaan kestävän kehityksen periaatteita liittämällä ne jokapäiväiseen toimintaamme. Lapset ja nuoret ovat Vihreä lippu -projektissamme aktiivisia vaikuttajia ja toimijoita aikuisten rinnalla niin suunnittelussa, päätöksenteossa, toteutuksessa kuin tulosten arvioinnissakin. On ollut ilo nähdä, kuinka lapset ja nuoretovat innostuneet kestävämmästä elämäntavasta ja ympäristönsuojelusta uusien taitojen ja oivallusten kautta. Näin he omaksuvat, että yhdessä tekemällä on mahdollista vaikuttaa yhteisiin asioihin.

 

Suomen Ympäristökasvatuksen Seura ry

Aino Alasentie