Ajankohtaista

< Takaisin

Energiansäästöviikko näkyy Oulun some-kanavissa 11.-17.10.

Motivan järjestämää kansallista energiansäästöviikkoa vietetään jo 25:ttä kertaa.  ”1990-luvulla Suomessa kestävämmän yhteiskunnan rakentaminen oli vasta alkumetreillä. Kestävä kehitys -termi ilmestyi puheisiin ja kuntien paikallisagendoihin. Silti jokapäiväisten ekotekojen tekeminen ei ollut yhtä helppoa kuin tänä päivänä”, kuvailee Motiva neljännesvuosisadan muutosta tiedotteessaan.

Energiansäästöviikon teemana on tänä vuonna isot ja pienet energiateot. Oulun kaupunki nostaa some-kanavissaan erilaisia energiatekoja, joita kaupungissamme tehdään tälläkin hetkellä.

”Meillä tehdään kaupungissa jatkuvasti isoja tekoja energiankulutuksen hillitsemiseksi, mutta vieläkin enemmän ruohonjuuritason asioita esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa. Haluamme nostaa tällä viikolla esille kaikenlaisia energiatekoja”, ilmastoasiantuntija Maarit Talvitie kertoo.

Ota siis seurantaan kaupungin some-kanavat tai jaa itsekin oma energiatekosi muille inspiraatioksi tunnisteella #energiateko.

Ideoita energiatekoihin omalla toimistolla, taloyhtiössä tai vaikka työmatkaliikkumiseen löytyy osoitteesta https://www.motiva.fi/ratkaisut/energiansaastoviikko/ideoita_energiatekoihin.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Viralliset ilmoitukset ja kuulutukset voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset.