Ajankohtaista

< Takaisin

Mannerheiminpuisto on saanut uuden ilmeen, avajaisia vietetään 31.8.2019

Mannerheiminpuiston avajaiset 31.8.

Mannerheiminpuisto on oululaisten uusi olohuone, jonka avajaisia vietetään lauantaina 31.8.2019. Puiston rakentaminen on viimeistä silausta vaille valmis, puuistutukset tehdään parempana istutusajankohtana ensi keväänä. Uudistuneeseen puistoon voi tulla piipahtamaan päiväkahville ja samalla tutustumaan päivän tapahtumatarjontaan. Harrastusryhmien ja ihmisten kohtaamisen toivotaan löytävän paikkansa puistosta. Kaupunki on hankkinut pihapelejä, pöytätennismailoja ja shakkilautoja pääkirjastoon, josta niitä voi jatkossa lainata. Mannerheiminpuiston kaikkine aktiviteettimahdollisuuksineen toivotaan saavuttavan kaikenikäisten käyttäjien suosion ja olevan tulevaisuudessa tärkeä osa Oulun keskustan vilkasta tapahtumatarjontaa.

Avajaisten päiväohjelmassa meininkiä muksuista mummoille, iltaohjelmassa tulta ja tunnelmaa

Perinteisten musiikkiesitysten lisäksi tapahtumassa voi tehdä kukkakimppuja, osallistua venetsialaisteemaiseen taidepajaan, pelata pihapelejä - tanssimaankin pääsee useampaankin otteeseen.  Koko päivää vietetään pikniktunnelmissa, paikan päältä voi ostaa ruokaa ja pientä purtavaa. Järjestäjät kannustavat ottamaan omat piknikvarusteet mukaan, erikoisuutena on mahdollisuus osallistua Cosplaypiknikille. Avajaisissa vierailevat myös @dilldevastators instamarsut ja Oulun seudun kaverikoirat.

Illan venetsialaisten erikoisuus on suihkulähteiden tanssi. Kiveykseen upotetut suihkulähteet ohjelmoidaan tanssimaan värivaloissa, musiikin säestyksellä. Ilta huipentuu Mannerheiminpuistossa Tulikukan tulishowhun, jonka jälkeen on mainio mahdollisuus siirtyä jatkoille torirantaan. Kauppatorilla nähdään ilotulitus, jonka järjestää Oulun Liikekeskus ry.  

Avajaisten koko ohjelma: www.ouka.fi/mannerheiminpuistonavajaiset

Facebookin tapahtumasivulla tarkempaa infoa mm. esiintyjistä:  https://www.facebook.com/events/370538623818834/

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Viralliset ilmoitukset ja kuulutukset voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset.

Oulun seudun ympäristötoimi

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 34, 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Vaihde work 08 558 410 Faksi fax 08 557 1490
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Ympäristötoimen henkilökunnan yhteystiedot
  • Toimialueena Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Tyrnävä

    Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.