Muut alat Muut alat

MUUT ALAT

 

Luova Laboratorio

Luova Laboratorio rakentaa luovuuden hiukkaskiihdytintä. Yritys haluaa luoda inspiroivan ilmiön ja yhteisön, jossa kohtaavat luovuudesta kiinnostuneet yritykset ja ihmiset, luovan alan tekijät ja ajattelijat, startup-henki ja eri alojen taiteilijat.

Yrityksen edustaja on valmis vierailemaan kouluilla ja on kiinnostunut myös tet-yhteistyöstä.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

 

Lakitoimisto Ahola & Seppänen

Lakitoimisto Ahola & Seppänen on oululainen lakiasiaintoimisto, joka tarjoaa lakiasiainpalveluja rikos- ja riita-asioista yritysjuridiikkaan ja jäämistöoikeuteen. Lakitoimisto Ahola & Seppänen tarjoaa myös juridisia koulutuspalveluja yrityksille ja yksityisille toteuttaen muun muassa Juristivalmennuksen valmennuskurssit. Lakitoimiston Työelämäluotsit ovat valmiita kertomaan yrittäjätarinaansa kouluilla, auttamaan asiantuntijan roolissa koulun yrittäjyyskasvatuksessa, lisäämään kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Kaskipuu

Kaskipuu Oy on toisen polven perheyritys, joka valmistaa ovia. Yrityksellä on tehtaat Ylikiimingissä ja Haapajärvellä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maalatut ja puiset ulko-ovet. Päämarkkinat ovat Suomessa, vientiä myös Norjaan, Ruotsiin ja Tanskaan. Kaskipuun työelämäluotsi on valmis mm. kutsumaan oppilaita työelämävierailulle, kertomaan yrittäjätarinaansa koululla, keskustelemaan tämän hetken työelämätaidoista ja -tarpeista. Lisäksi yritys tarjoaa TET-paikkoja oppilaille ja opettajille.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)


Oulun Isännöitsijätoimisto Oy (OIT)


Oulun Isännöitsijätoimiston tavoitteena on olla halutuin isännöintipalveluiden tuottaja Oulun seudulla. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus taloyhtiöiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

OIT auttaa taloyhtiöitä hoitamaan omaisuutta ja tekemään hallittuja päätöksiä. Isännöitsijä on taloyhtiön valitsema luottohenkilö, jonka ammattitaitoon luotetaan. Kun yhtiön isännöinti on hyvissä käsissä, myös päätöksenteko on sujuvaa.

Yrityksen edustaja voi vierailla kouluilla, koulutustilaisuuksissa jne. 

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Pekka Inkala Oy ja Forest Logistic Oy

Yritykset toimivat maarakennus- ja kuljetustoiminta-alalla. Pekka Inkala Oy -yrityksessä toteutetaan koko prosessi: puutavara toimitetaan kannolta tehtaalle asti. Forest Logistic Oy on kokonaisvaltainen metsäklusteria palveleva yritys. Asiakkaina ovat pienet ja keskisuuret metsäyhtiöt, isoimpana UPM. Työelämäluotsit ovat valmiita mm. kertomaan yrittäjätarinaansa koululla, keskustelemaan tämän hetken työelämätaidoista ja -tarpeista, lisäämään kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta sekä antamaan vinkkejä työnhakuun.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Rakennustekninen toimisto Ruuvalli Oy

Yritys tarjoaa korjausrakennuttamisen konsultointia, valvontaa ja teknistä isännöintiä. Työelämäluotsi on valmis mm. kertomaan yrittäjätarinaansa kouluilla, kertomaan yleisesti rakennusalan ammattivaihtoehdoista ja tarjoamaan lukioikäisille opiskelijoille opinto-ohjauksen syventävälle kurssille lyhyttä TET-jaksopaikkaa.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Sovipihat

Yritykseni tarjoaa apua pihan ja puutarhan hoitoon: pensasaitojen leikkausta, omenapuiden leikkausta, istutustöitä, kevyitä kasvillisuussuunnitelmia, neuvontakäyntejä tarpeen mukaan sekä pieniä kivitöitä: istutusaltaita, muureja, polkuja. Työelämäluotsi on valmis mm. vierailemaan koulun tapahtumissa, kertomaan yrittäjätarinaansa tai työkokemuksestaan kouluilla ja tarjoamaan sesonkiaikaan tet-jaksoja oppilaille.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

SISU Interior

SISU Interior tarjoaa tilamuutospalveluita sisällyttäen sisustussuunnittelua, remontointia, kalustusta, sisustustarvikkeiden ja IT-välineiden hankintaa. Työelämäluotsi on valmis mm. kutsumaan oppilaita yritysvierailuille, kertomaan yrittäjätarinaani kouluilla, antamaan käytännön projekteja työstettäväksi. Lisäksi yritys tarjoaa TET-paikkoja opettajille ja opinto-ohjauksen syventävää kurssia käyville lukiolaisille

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)