In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Sosiaaliala ja hyvinvointi Sosiaaliala ja hyvinvointi

SOSIAALIALA, HYVINVOINTI

 

Sydänlanka Oy

Sydänlanka Oy palvelee ihmisiä ja työyhteisöjä, jotka eivät halua polttaa kynttiläänsä molemmista päistä. Se auttaa pysähtymään ja tekemään päätöksiä sekä rakentaa yhteyksiä ja siltoja toimivaan tulevaisuuteen. Henkilökohtainen kohtaaminen ei koskaan menetä voimaansa: yhdessä kasvokkain pysähtyminen itselle tärkeiden asioiden äärelle aukaisee henkisiä solmuja ja tuo selkeyttä asioihin.

Työelämäluotsi haluaa kirkastaa hyvien käytöstapojen ja toisia arvotavan asenteen tärkeyttä ihmisten kohtaamisten ammateissa ja yleensä työelämässä. Työelämäluotsi voi olla mukana koulun tapahtumissa, kertomassa yrittäjätarinaansa tai työkokemuksestaan kouluilla, suunnitella oppilaille pieniä tehtäviä oppitunnille yhdessä opettajan kanssa, toimia neuvonantajana nuorten harjoitusyrityksissä, auttaa asiantuntijan roolissa koulun yrittäjyyskasvatuksessa, lisätä kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämäntuntemusta sekä antaa vinkkejä työnhakuun.

Lue lisää yrityksestä ja työelämäluotsista (doc)

 

Oulun Koivula Oy

Oulun Koivula Oy on Oulun Kehitysvammaisten Tuki Ry:n omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1999. Oulun Koivula Oy tuottaa kehitysvammaisille asiakkailleen turvallisia ja laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja. Erityisosaamisemme on eri ikäisten, haastavasti käyttäytyvien kehitysvammaisten kuntoutuksessa ja hoidossa.

Oulun Koivula Oy haluaa mm. kutsua oppilaita yritysvierailulle, lisätä kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta, antaa vinkkejä työnhakuun ja ottaa opettajia TET-jaksolle.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Soma Valmennus Inka Labba

Soma Valmennus on 2012 perustettu valmennusalan yritys, joka tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennuksia työelämän ja henkilökohtaisen elämän tarpeisiin. Valmennuksesta saa apua esimerkiksi uran käynnistämiseen tai sen kehittämiseen sekä apua parempaan elämänhallintaan. Valmennuksen avulla asiakkaan itsetuntemus kasvaa, ajatukset ja tavoitteet kirkastuvat sekä motivaatio omaan tekemiseen kasvaa.  Työelämäluotsi on valmis muun muassa tekemään valmentavia tehtäviä oppilaiden kanssa, kertomaan yrittäjätarinaansa koululla ja keskustelemaan tämän hetken työelämätaidoista ja -tarpeista.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Kuntokeskus Liikku

Liikku Oy on vuonna 2010 perustettu matalan kynnyksen kuntokeskus. Prosesseja on automatisoitu, jolloin peruspalvelu on laadukasta ja edullista. Lisäpalveluista asiakas maksaa erikseen. Liittyminen ja irtisanoutuminen on helppoa, eikä vaadita pitkäaikaista jäsenyyttä. Liikun Työelämäluotsi on valmis mm. kertomaan yrittäjätarinaansa koululla, lisäämään kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta, toimimaan neuvonantajana nuorten harjoitusyrityksessä.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotseista (pdf)

Liikuntakeskus Voitto

Liikuntakeskus Voitto on elokuussa 2014 perustettu monipuolinen ja kaikille sopiva liikuntapaikka. Yritys tarjoaa asiakkaille ns. kylmän salin personal trainer -palvelua tarjoavan liikuntapaikan parhaat puolet, personal trainer -palvelut ja yrityspuolen tyky -palvelut. Työelämäluotsi on valmis kertomaan yrittäjätarinaa Voiton tiloissa, lisäämään kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta, toimimaan neuvonantajana nuorten harjoitusyrityksessä ja antamaan käytännön projekteja työstettäväksi. 

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf) 

Cross Move Company

1.6.2012 perustettu Cross Move Company (CMC) on monipuolinen liikkumisen ja tanssitaiteen yhteisö, jossa voi opiskella monipuolisesti eri tanssilajeja ja osallistua erilaisille kehonhuoltotunneille sekä päästä osalliseksi tanssitaiteen tekoon ja kokemiseen. CMC tuottaa myös taiteellisia produktioita ja pyrkii kansainväliseen yhteistyöhön. Lisäksi tavoitteenamme on tuoda tanssi esille monipuolisena taide- ja tapahtumailmiönä. Cross Move Company on myös tuonut ilmajoogan Ouluun, sekä koulun sisällä pääsee kokemaan myös hyvin paljon uusia lajeja kuten Tuolitanssi, Aerial Dance, Aerial Tricks ja Vannetanssiakin pääsee harjoittamaan. 
 
Cross Move Companyn arvot: 
Rytmitetty sydämellä!  
Läsnä ja avoin!  
Palo liikkeelle! 
 

Klangia Ky (FitSport By Jimi, Oulun Kitaraklinikka)

FitSport By Jimi tarjoaa liikunnanohjauksia moneen eri lajiin yksilö- ja ryhmäohjauksena, uusia lajeja ja liikuntatapahtumia toiveiden mukaan. Oulun Kitaraklinikka tarjoaa kitaransoiton opetusta. Työelämäluotsi on valmis mm. seuraavanlaiseen yhteistyöhön: kertomaan yrittäjätarinaa koululla, toimimaan neuvonantajana nuorten harjoitusyrityksessä ja ottamaan opettajia TET-jaksolle.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

Laturi Corporation

Laturi kehittää työkaluja työhyvinvointipalveluita tarjoavien toimijoiden käyttöön. Päämääränä on auttaa ihmisiä omaksumaan terveellinen ja aktiivinen elämäntapa. Laturissa uskotaan, että hyvä fyysinen kunto on tuottavuuden kasvun ja tuloksellisen toiminnan perusta.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)