In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Taloushallinto Taloushallinto

TALOUSHALLINTO

Odeal Oy

Odeal Laskutuspalvelu on kasvussa oleva yrittäjyyttä ja palkkatyötä yhdistävä tapa työllistyä. Toimeksiantaja voi työllistää ilman työsuhteeseen sitoutumista, ja työntekijä voi toimia yrittäjämäisesti il­man yrittämiseen liittyviä riskejä. Kuka tahansa voi tulla Odealille töihin ja aloittaa oman liiketoiminnan har­joittamisen haluamallaan toimialalla. Odeal huolehtii eläkevakuutuksista, työlu­vista, kirjanpidosta, laskutuksesta ja muis­ta lakisääteisistä velvoitteista.

Palvelusta käytetään myös termiä kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjyys voi tulla myös kyseeseen, kun liiketoiminta on pientä ja yrityshallinto tuntuu taakalta. Laskutuspalvelu sopii lähes kaikille toimialoille, ja käyttäjiä on rakennusmiehistä konsultteihin ja muusikoista kääntäjiin.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)


Oulun Rätinki Oy

Oulun Rätinki Oy tekee asiakkailleen tilinpäätöskonsultointia ja verosuunnittelua, veroilmoituksia, arvonlisäveroilmoituksia kuukausittain sekä tietenkin perusasioita tuloslaskelma ja tase kuukausittain sekä tilinpäätös. Yrityksen Työelämäluotsi on valmis kertomaan yrittäjätarinaansa koululla, lisäämään kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta sekä antamaan vinkkejä työnhakuun.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)

JK-Ohjelmat

JK-Ohjelmat on oululainen yritys, joka on toimittanut vuodesta 1986 lähtien taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisuja PK-yrityksiin. Meille tärkein tavoite on löytää asiakkaan liiketoiminnan ohjaukseen sitä parhaiten tukeva ratkaisu joka tukee myös laadun hallintaa. Meillä vahvoja kokonaisuuksia ovat tiedonkeruu-, työnjohtaja-, palkka- ja henkilöstöhallintaohjelmat sekä toiminnanohjaus. JK-Ohjelmien Työelämäluotsi on valmis kertomaan yrittäjätarinaansa kouluilla, toimimaan neuvonantajana nuorten harjoitusyrityksessä, auttamaan asiantuntijan roolissa koulun yrittäjyyskasvatuksessa, lisäämään kokemuksillaan ja esimerkeillään työelämätuntemusta sekä antamaan vinkkejä työnhakuun.

Lue lisää yrityksestä ja Työelämäluotsista (pdf)