Terveyspalvelut - Terveyspalvelut - Oulun kaupunki

Terveyspalvelut Terveyspalvelut

Oulun kaupungin hyvinvointikeskukset ja terveysasemat ovat avoinna maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15. Arkipyhinä vastaanotot on suljettuna.

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto palvelee kaikissa hyvinvointikeskuksissa ja terveysasemilla. Voit tulla akuutissa vaivassasi joko suoraan vastaanotolle ilman ajanvarausta tai varata ajan Oulun Omahoidosta. Kiireettömälle ajalle varataan aika puhelimitse.

Hätätilanteet ja päivystys -sivulta saat tietoa kiireellisistä terveyspalveluista.

Kuntoutus ja terapiat -sivuilla on tietoa fysioterapiasta, puheterapiasta, ravitsemusterapiasta, toimintaterapiasta ja veteraanikuntoutuksesta.

Hammashoitoloista, hammaslääkäristä, hammastarkastuksista ja hammaslääkäripäivystyksestä voit lukea lisää Hampaiden ja suun terveys -sivuilta.

Oulun kaupunginsairaala osastoineen tarjoaa kuntalaisille lyhytaikaista, akuuttia sairaalahoitoa ja kuntoutusta.

Oulun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut on tarkoitettu Oulussa sijaitsevien ammattikorkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja ammatillista aikuiskoulutuksen opiskelijoille.

Erikoisvastaanottojen, laboratorion, reseptien, rokotusten ja terveystarkastusten asioista voi lukea Lisää terveyspalvelut -sivuilta.

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Ajanvaraus sähköisesti Omahoidosta

Akuuttivastaanotoille

Kaikkiin hyvinvointikeskuksiin ja vastaanotoille:

> Siirry omahoitoon