Tiedotteet korona

< Takaisin

Ajanvarauksella toimiva Drive-in-testauspiste avautuu Oritkarissa perjantaina 21.8.

Päivitetty 4.9.

Oulun kaupunki avaa koronaviruksen Drive-in-testauspisteen Oritkarissa sijaitsevalle parkkialueelle perjantaina 21.8. Drive-in-testaukseen pääsee vain ajanvarauksella.

Testauspiste on avoinna arkisin kello 9-15 ja viikonloppuisin klo 8-14.

Näytteenottopaikalle ajetaan Oritkarintien kautta. Paikalla on liikenteenohjaus.Testauspisteellä näytteenottoon jonotetaan autossa. 

Drive-in-testauspisteelle tulee varata aika arkipäivinä hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta. Ajanvaraus avautuu klo 24.00. Varauksen voi tehdä vain kuluvalle päivälle itselleen tai puolesta-asioitaville. Arkisin näytteenotto on tarkoitettu vain oululaisille.

Viikonloppuisin drive-in-näytteenoton Oritkarissa järjestää Oulun seudun yhteispäivystys (OSYP) ja sitä voivat käyttää kaikki Pohjois-Pohjanmaan asukkaat. Viikonloppuisin aika varataan Nordlabin ajanvarausjärjestelmän kautta. Viikonlopun ajanvaraus avataan perjantaisin klo 16. 

Aika täytyy varata, jotta liikenne alueella ei ruuhkaudu. Huomaathan, että varattu aika on ohjeellinen.

Saman perheen yhtä aikaa sairastavista riittää yhden henkilön testaaminen.

Drive-in-testauspisteen tarkoitus on vähentää flunssaisten asiakkaiden määrää vastaanotoilla ja estää vastaanottojen ruuhkautumista lisäämällä testauskapasiteettia. Drive-in-testausta laajennetaan mahdollisesti myöhemmin.

Oritkarin kartta

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Lataa koronavilkku