Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Tiedotteet korona

< Takaisin

Koronatestaus siirtyy Limingantullista Hallituskadulle

Julkaistu 26.8.2022

Oulun kaupungin koronatestauspiste siirtyy maanantaista 29.8. alkaen Limingantullista Alasintieltä Oulun keskustaan osoitteeseen Hallituskatu 19. Aukioloajat pysyvät ennallaan, eli testauspiste on avoinna maanantaista torstaihin kello 8.15–15.30 ja perjantaisin kello 8.15–14.30.  Hallituskadun testauspisteelle on varattava aika ennakkoon. Ajanvaraus toimii entiseen tapaan Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta. Muutto johtuu Limingantullin tilojen vuokrasopimuksen päättymisestä.  

Tällä hetkellä Oulun kaupunki tarjoaa koronanäytteenoton oman toimipisteensä lisäksi ostopalveluna A5 Laboratorioiden tiloissa osoitteessa Rautatienkatu 20. Rautatienkadun näytteenottopisteelle voi tulla ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan ennakkoon osoitteessa: www.oulutestaa.fi. Tarkemmat tiedot koronatestauspaikoista löytyvät osoitteesta www.ouka.fi/korona.   Sieltä voi myös tarkistaa, missä tapauksissa virallinen koronatestinäyte tarvitaan, ja milloin riittää kotitesti.

Jakolinkki