Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa oululaisten
julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen

Näitä sivuja ei enää aktiivisesti päivitetä. Tarkista palvelutiedot hyvinvointialueen uusilta verkkosivuilta www.pohde.fi.

Tiedotteet korona

< Takaisin

Oulunsalon terveysaseman palvelut siirtyvät Kaakkuriin heinäkuussa

Julkaistu 13.6.2022


Oulunsalon terveysasema on suljettuna 4.7.–7.8.2022. Kaakkurin hyvinvointikeskus palvelee kesätauon aikana oulunsalolaisia akuuttivastaanoton ja neuvolan asiakkaita. Hengitystieoireisille asiakkaille on rajattu oma odotustila Kaakkurin vastaanottotiloissa.  

8. elokuuta alkaen Kaakkurin hyvinvointikeskuksen ja Oulunsalon terveysaseman akuuttivastaanottojen asiakkaat voivat asioida sekä Oulunsalossa että Kaakkurissa kaikissa päivystyksellisissä, eli kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa. Myös hengitystieoireiset voivat asioida jälleen molemmissa paikoissa. Käytännössä Kaakkurissa ja Oulunsalossa palataan koronapandemiaa edeltävään toimintamalliin. Vastaanottojen terveysturvallisuus on huomioitu uudenlaisilla tilaratkaisuilla ja käytännöillä.

Ajantasaiset maskin käyttöä ja muuta suojautumista koskevat ohjeet kannattaa tarkistaa aina ennen asiointia terveydenhuollon toimipaikoissa Oulun kaupungin koronasivustolta (www.ouka.fi/korona).  

Kaikki Oulun terveyspalvelujen kesäajan aukiolomuutokset löydät aukiolopoikkeuksien sivulta.

 

Jakolinkki