Tiedotteet korona

< Takaisin

Pihlajalinna sulkee Oritkarin drive-in-testauspisteen toistaiseksi 31.5. alkaen – Pihlajalinnan koronanäytteenotto jatkuu Rehapoliksessa

Pihlajalinna sulkee Oritkarin drive-in-testauspisteen toistaiseksi 31.5. alkaen. Pihlajalinna jatkaa koronatestausta Rehapoliksen näytteenottopisteellä (Kiviharjunlenkki 4, D-ovi, 2. kerros), jonne Pihlajalinna keskittää kesäksi näytteenoton.

Pihlajalinna keskittää näytteenoton yhteen paikkaan, jotta henkilöstöresurssia pystytään paremmin hyödyntämään. Asiakkaat pääsevät Rehapolikseen sekä autolla että kävellen tai pyörällä.

Voit varata ajan Rehapoliksen tai Oritkarin testauspisteelle (viimeinen testauspäivä pe 28.5.) puhelimitse numerosta p. 010 312 175 (puhelun hinta 8,4 snt/min). Testi on maksuton. Muista kertoa, että olet varaamassa aikaa Oulun kaupungin koronatestiin. Numero palvelee ympäri vuorokauden. Testausaikoja on vain arkipäiville.

Oulun kaupungin näytteenottopisteet sijaitsevat Limingantullissa ja koronavastaanotoilla Haukiputaalla, Kontinkankaalla, Oulunsalossa ja Tuirassa. Ajan voi varata hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta.

Viikonloppuisin ja arkipyhinä koronatestiin hakeudutaan Oulun seudun yhteispäivystykseen tai lasten päivystykseen Nordlabin ajanvarauksen kautta.

Katso tarkemmat ohjeet sivulta www.ouka.fi/korona

Rehapoliksen koronanäytteenoton karttakuva

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Lataa koronavilkku - Terveyden ja hyvinvoinnin laitos