Tiedotteet korona

< Takaisin

Ulkoliikuntapaikat avataan 14.5.

Liikuntapalvelut ryhtyy avaamaan asteittain liikuntapaikkoja kuntalaisten käyttöön.

Ensimmäisenä avautuvat ulkoliikuntapaikat 14. toukokuuta, johon mennessä jalkapallokentille toimitetaan maalit ja tenniskentille verkot. Ulkoliikuntapaikat ovat käytettävissä huomioiden valtioneuvoston ohjeistukset muun muassa turvaväleistä, hygieniasäännöistä ja 10 hengen kokoontumisrajoituksesta. Myös liikuntaseuroja pyydetään huomioimaan valtakunnalliset ohjeistukset sekä se, että liikuntapaikat ovat kuntalaisten vapaassa käytössä.

Ulkoliikuntapaikoille, jotka ovat vuoronvarauksen piirissä, jaetaan vuoroja 1. kesäkuuta alkaen. Myös pukukopit avataan 1. kesäkuuta. Jatulin ja Lintulan tenniskentät ovat vapaassa käytössä 14. toukokuuta alkaen ja vuoronvarauksen piirissä 1. kesäkuuta lähtien. Tenniskenttien vuorot varataan Urheilutalon palvelupisteeltä. Muut vuoronvaraukset hoidetaan liikuntapalveluiden vuoronvarausyksiköstä.

Tuiran talviuintipaikan tilat pysyvät kiinni ainakin heinäkuun loppuun. Tiloissa ei voida taata turvaetäisyyksiä ja toukokuussa voimassa olevaa 10 hengen kokoontumisrajoitusta. Kopit ovat normaalistikin suljettuina kesä-heinäkuun.

Sisäliikuntapaikat pysyvät suljettuina ainakin toukokuun loppuun. Myös niihin varatut vuorot on peruttu lopuksi talvikautta. Aluehallintovirastolta odotetaan lisätietoja sisäliikuntapaikkojen käytöstä jatkossa.

Kuvituskuva jalkapallon pelaajasta

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona