Pihlajalinnan koronatestaus oululaisille siirtyy tiistaina 14. joulukuuta osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 29

13.12.2021

Pihlajalinnan koronatestauspiste oululaisille siirtyy tiistaina 14. joulukuuta osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 29, 4. krs. Samalla oululaisten koronatestaus Rehapoliksessa päättyy. Pihlajalinnan työterveys- ja yksityisasiakkaat asioivat jatkossakin Rehapoliksessa.

Testauspiste sijaitsee 4. kerroksessa, ja paikalle on opasteet kadulta. Liikuntaesteisten kulku testauspisteelle tapahtuu Hallituskadun puoleisesta ovesta (Hallituskatu 36 B), josta pääsee hissillä 4. kerrokseen.

Varaa aika koronatestaukseen Pihlajalinnan verkkoajanvarauksen kautta osoitteessa pihlajalinna.fi. Valitse ajanvarauksesta toimipistevalikosta ”Oulun kaupunkilaisten koronatestaus”. Vahvistaessasi varausta, valitse vaihtoehdoista kohta ”Tulen koronatestiin kaupungin tai kunnan ohjaamana tai maksan testin kokonaan itse”. Näytteenottoon saapuessa tulee mainita, että olet varannut ajan Oulun kaupungin testiin. Kaikki vapaat ajat näkyvät verkkoajanvarauksessa.

Pihlajalinnan puhelinpalveluissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten varaa aika ensisijaisesti verkkoajavarauksen kautta. Jos et pysty varaamaan aikaa verkosta, ajan voi varata puhelinnumerosta 010 312 175 (puhelun hinta 8,4 snt/min). Ajanvarausnumero palvelee ma-su klo 06.00–22.00. Myös puhelinajanvarauksen yhteydessä tulee mainita, että on hakeutumassa Oulun kaupungin koronatestiin.

Koronatesti on oireiden vuoksi näytteenottoon tulevalle asiakkaalle maksuton.

Pihlajalinnan koronatestauspiste