Tekstin koko A- A+

Kastellin lukio

  • Postiosoite postal Sairaalanrinne 5 90220 Oulu
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulun kaupunki:Ajankohtaista

  • Candelinin säätiön avustukset ohje

Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

Syksyn ylioppilasjuhlat 5.12. klo 13

Uudet ylioppilaamme lakitetaan perjantaina 5.12. klo 13 alkavassa juhlassa. Toivotamme ylioppilaiden kotiväen ja kaikki lukiolaiset tervetulleiksi noin pari tuntia kestävään juhlaan, joka pidetään A-salissa yhdessä aikuislukion kanssa. Lukiolaiset kokoontuvat kotiluokkiinsa klo 12.50 ja menevät juhlaan ryhmänohjaajansa kanssa. Kalevan sivuilla on julkaistu ylioppilaidemme nimet. Onnea!

Joululomalle laulellen pe 19.12. klo 23 - 24

Kastellin lukiolaiset siirtyvät joululomalle perjantaiyönä 19.12. puolenyön jälkeen. Kajautamme kauneimmat joululaulut ja nautimme lukiolaisten esityksistä Karjasillan kirkossa klo 23 - 24. Myös vanhemmat voivat tulla laulamaan. Opiskelijat, jotka eivät voi osallistua näkemyksensä vastaisesti kirkkotilaisuuteen, kokoontuvat koululle omaan tilaisuuteensa. 
Näillä yöjuhlilla korvaamme lauantain 20.12. työpäivän. Opiskelu jatkuu loppiaisen jälkeen ke 7.1.

Uusintakoe ma 15.12.

Ensimmäisen jakson kurssien kokeita voi suorittaa uusintakokeessa ma 15.12. klo 16 - 19. Kokeeseen ilmoittaudutaan Wilmassa kohdassa tentit. Opiskelija valitsee kurssilistasta sen ryhmän, jossa opiskeli ja ilmoittautuu siihen viimeistään 10.12.

Monitoimitalo vihittiin virallisesti

Kastellin monitoimitalossa vietettiin 20.11. vihkiäisjuhlaa, jossa lapset ja nuoret esiintyivät ja puhujan pönttöön nousivat mm. ministeri Kiuru, kaupunginvaltuuston pj. Talvitie ja talon suunnitellut arkkitehti Lahdelma. Myös mieskuoro Huutajat ja Kastellin koulun Karjujat mittasivat äänijänteitään. Höltän Jere ja Suuan Marja lauloivat hienosti lukion Kastellin kartalle. Tunnelmia Kalevan kuvagalleriassa.

Ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot

ISS:n hoitamassa ruokalassamme ilmoitetaan allergisoivista ruoka-aineista ja erikoisruokavalioista kunkin päivän ruokalistalla. Tietoja ei enää teipata näkyville ruokien kohdalle. Tarkkana kuin porkkana siis ruokalistatelineen kohdalla!  

Ruokailuvuorojen porrastus 3. jaksossa

Ruokailu ja sitä edeltävä oppitunti porrastetaan kakkosjaksossa seuraavasti: ensimmäisenä ruokailevat klo 12.15 kielten siivessä opiskelevat, toisena klo 12.25 humanistisiiven luokat ja lopuksi klo 12.35 luonnontieteiden siivessä opiskelevat. Ensimmäisen ja toisen portaan oppitunti alkaa klo 11.10 ja viimeisen klo 11.20. Jos on hyppytunti, ruokailemaan voi mennä jo klo 12.

Nyt ajankohtaista: 

Jaksokalenterit   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito