Tekstin koko A- A+

Kastellin lukio

  • Postiosoite postal Sairaalanrinne 5 90220 Oulu
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulun kaupunki:Ajankohtaista

  • Facebook uutiskuva

Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

Vanhempainilta 4.11. ykkösten huoltajille

Ykkösluokkalaistemme vanhemmat ovat tervetulleita vanhempainiltaan ti 4.11. klo 18. Ilta aloitetaan Kastellin monitoimitalon auditoriossa (Sairaalanrinne 5) ja jatketaan ryhmänohjaajien ja opettajien kanssa luokkatiloissa. Ilmoittautuminen ti 28.10. mennessä Wilma-viestissä tulleen linkin kautta. Kutsussa illan tarkempi ohjelma

Syysloma viikolla 43

Virkistävää syyslomaa kaikille!

Ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot

ISS:n hoitamassa ruokalassamme ilmoitetaan allergisoivista ruoka-aineista ja erikoisruokavalioista kunkin päivän ruokalistalla. Tietoja ei enää teipata näkyville ruokien kohdalle. Tarkkana kuin porkkana siis ruokalistatelineen kohdalla!  

Info kevään yo-kirjoituksiin osallistuville 29.10.

Kaikille opiskelijoille, jotka aikovat osallistua jonkin aineen ylioppilaskirjoituksiin keväällä 2015, järjestetään infotilaisuus ke 29.10. klo 10 - 11 auditoriossa.

Abeille valmennusta ja Abi-päivä

Abeille on tulossa Valmennuskeskuksen info jatko-opinnoista to 6.11. klo 8.15-9.30. Keskiviikkona 12.11. kaikki abit tutustuvat koko päivän Abi-päivien antiin Linnanmaalla.

Kakkosjakson ruokailuvuorojen porrastus

Ruokailu ja sitä edeltävä oppitunti porrastetaan kakkosjaksossa seuraavasti: ensimmäisenä ruokailevat klo 12.15 luonnontieteiden siivessä opiskelevat, toisena klo 12.25 kieliryhmät ja lopuksi klo 12.35 alakerran humanistiryhmät. Ensimmäisen ja toisen portaan oppitunti alkaa klo 11.10 ja viimeisen klo 11.20. Jos on hyppytunti, ruokailemaan voi mennä jo klo 12.

Nyt ajankohtaista: 

Jaksokalenterit   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito