Tekstin koko A- A+

Kastellin lukio

  • Postiosoite postal Sairaalanrinne 5 90220 Oulu
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulun kaupunki:Ajankohtaista

  • Lukuvuoden tärkeät

Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

Kirjalliset ylioppilaskokeet alkavat pe 12.9.  

Syksyn kirjalliset yo-kokeet käynnistyvät pe 12.9. äidinkielen tekstitaitojen kokeella. Ma 15.9. on vuorossa reaali, ke 17.9. pitkä vieras kieli, pe 19.9. ruotsi, ma 22.9. äidinkielen esseekoe, ke 24.9. matematiikka, pe 26.9. reaali ja ma 29.9. lyhyt vieras kieli.

Kirjalliset yo-kokeet alkavat klo 9.00

Kaikki kirjalliset yo-kokeet alkavat klo 9.00 B-salissa. Paikalla on oltava viimeistään klo 8.30. Kokelaat menevät ensin C-saliin, jonne jätetään kaikki tavarat, joita kirjoitussalissa ei tarvita. Ylimääräiset tavarat (puhelimet ja muut arvotavarat) suositellaan jätettäväksi kotiin. Jos puhelimia ja muita elektronisia laitteita on mukana, ne on sammutettava ennen C-saliin menemistä. Kokelas vie koesaliin vain omat eväänsä, kokeessa tarvitsemansa välineistön ja kuvallisen henkilötodistuksensa. Kaikkien eväiden on oltava tekstittömissä pakkauksissa. Kokelaat siirtyvät ohjatusti B-saliin, ja erillistilojen tarvitsijat ohjataan omiin tiloihinsa B-salista yhteisten ohjeiden jälkeen Henkilöllisyys on todistettava kokeesta poistuttaessa.
Ks. kirjallisten kokeiden aikataulu kalenterista
.

Koeviikko käynnistyy to 18.9. klo 14.45

Koeviikko alkaa kurssin viimeisenä opetuspäivänä klo 14.45 alkavalla tunnilla, tässä jaksossa siis to 18.9. koodin 3 kokeella. Muut koeviikon kokeet alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 12.00 siinä luokassa, jossa kurssia on opetettu. Koeaika on 3 tuntia ja kokeesta saa poistua aikaisintaan klo 10, ellei opettaja ole opetusryhmänsä kanssa muuta sopinut. Mikäli kokeentekijällä on erityisen tuen suunnitelman perusteella oikeus pidempään koeaikaan (1 lisätunti), hänen kokeensa alkaa klo 8.30 ja hän voi tarvittaessa tehdä koetta klo 12.30 saakka. Toive lisäajasta on ilmoitettava etukäteen opettajalle.
Ruokailemaan saa mennä aikaisintaan klo 12.00. Minkäänlaisia poikkeuksia ei sallita, jotta ruokailu sujuisi hyvin!
Koetta edeltävänä päivänä klo 13-14 on kokeeseen valmistava tunti, joka on yksi kurssin oppitunneista eikä siis vapaaehtoinen tai valinnainen. Se pidetään samassa luokassa kuin kurssin muukin opetus. Kahden ensimmäisen kokeen valmistavaa tuntia ei pidetä (koskee siis viimeisen opetuspäivän iltapäivän koetta ja seuraavan aamun koetta). 

Koulukuvaukset lokakuussa

Lukion koulukuvaukset hoidetaan 6. - 9. lokakuuta. Ei siis vielä syyskuussa, kuten aiemmin kaavailtiin. 

Nyt ajankohtaista:
Jaksokalenterit
   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito

Lukuvuosi 2014-15