Tekstin koko A- A+

Kastellin lukio

  • Postiosoite postal Sairaalanrinne 5 90220 Oulu
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulun kaupunki:Ajankohtaista

  • Vuoden 2015 KiVa-kouluksi on valittu oululainen Maikkulan koulu

Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

Koeviikko 19. - 30.11.

Kastellin koeviikko alkaa koodin 1 kokeella to iltapäivänä klo 14.45 ja jatkuu sen jälkeen aamuisin klo 9 alkavilla kokeilla. Iltapäivisin on kokeenvalmistustunteja. Luokat 41070 ja 41071 on varustettu sähköisiä kokeita varten ennakkoon varatuille ryhmille. Näissä kokeissa opiskelijoiden on oltava paikalla 30 minuuttia ennen alkua. Koetiloihin saa tuoda vain koevälineet, ei takkeja, reppuja eikä laukkuja. Onnea ja menestystä!

Ylioppilasjuhlat pe 4.12. klo 13 A-salissa

Lakitamme syksyn ylioppilaat perjantaina 4.12. yhteisessä juhlassa aikuislukion kanssa. Ohjelmassa on mukana myös Suomen itsenäisyyspäivän tunnelmaa. Noin pari tuntia kestävä juhla alkaa klo 13. Uudet ylioppilaat kokoontuvat koululla jo klo 12.30. Lakkiaisten harjoituksissa torstai-iltana klo 18 opiskelijat treenaavat juhlakuviot kuntoon ja jättävät yo-lakkinsa jo koululle. Ks. ylioppilaamme Kalevan sivuilta.

Ruokailun porrastus 2. jaksossa muuttunut

Lukio ruokailee toisen jakson ajan neljässä aallossa. Huomaathan, että ruokailun alku vaikuttaa edellisen tunnin alkamisaikaan. Ajat näkyvät Kalenterit-sivulla ja info-tv:ssä. Jotta jonot vetäisivät, jätä reppusi ja muut kamppeesi lokerikkoosi ja ota rivakasti ruoka-annoksesi. Jotta järjestys säilyisi ja tarjoilu sujuisi, lukiolainen saa mennä ruokailemaan AIKAISINTAAN klo 11.45. Tätä sopimusta on kaikkien noudatettava.

Kevään yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen

Kevään 2016 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen on alkanut. Yo-infossa 8.10. jaettiin ilmoittautumislomakkeet, joita saa jatkossa kansliasta ja opoilta. Huolellisesti täytetty lomake kannattaa palauttaa kansliaan HETI, kun kirjoitettavat aineet ovat selvillä. VIIMEINEN PALAUTUSPÄIVÄ ON PE 20.11. Ne, jotka odottavat syksyn kirjoitusten tulokset, palauttavat lomakkeen viimeistään 27.11. Tässä kooste yo-infosta (pdf).

Ryhmänohjaus ke 14.10.

Kaikille pakollinen ryhmänohjaustuokio pidetään ennen syyslomaa keskiviikkona omissa kotiluokissa. Tässä ro-paketti (pdf).

Lukuvuoden Osukit netissä

Lukion Osukki-lehden numerot ovat luettavissa netissä. Lue pdf-lehti!

Nyt ajankohtaista: 

Jaksokalenterit   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito