Tekstin koko A- A+

Kastellin lukio

  • Postiosoite postal Sairaalanrinne 5 90220 Oulu
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulun kaupunki:Ajankohtaista

  • Tarvikko nää töitä? Byströmin nuorten palveluissa on tarjolla töitä 23.3.

Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

Hyvvää talavilommaa!

Rentouttavaa oloa ja raikasta ilmaa talvilomalle, jota vietämme viikolla 10. Sinne on mukava siirtyä opettajien penkkarivideon iloiseen tahtiin.

Syksyn Osukki pdf-versiona luettavissa

Kastellin toimittajaryhmä tekee parhaillaan Osukin kevätnumeroa. Syksyn 2014 Osukki on nyt luettavissa pdf-versiona sivuillamme. 

Kastelli mukana kirjallisuus-Kiekussa

Kaksi äidinkielen ryhmää osallistui 3. jaksossa Valven sanataidekoulun vetämään Kieku-projektiin, jossa opiskelijat lukivat Jenny Kangasvuon romaanin Sudenveri ja saivat kirjailijan vieraakseen. Tässä blogissa lisää.

YO-kokeet jatkuvat 9.3.

Lue tarkemmin Abin ohjeisto -oppaasta.

Oulun kaupungille kesätöihin?

Oulun kaupunki tarjoaa ensi kesänä opiskelijoille kesätyöharjoittelupaikkoja ja kesätyöseteleitä. Harjoittelupaikkojen haku on käynnissä 16.2. - 15.3. Ks. lisää molemmista kaupungin sivuilta.

Penkkarit onnistuivat 

Uuden Kastellin ensimmäiset penkkarijuhlat sujuivat loistavasti. Upean abigaalan jälkeen koulunkäynnin konkarit lähtivät rekkakyydillä keskustaan. Kalevan kuvagalleriassa on hyviä tunnelmapaloja kastellilaisistakin. Huomatkaa komeat penkkarikuvamme!

Kastellin abivideo 2015

Kalevan videollakin vilahdamme. 

Wanhat hurmasivat koko Kastellin

Kastellin kakkoset lunastivat hienosti paikkansa lukion vanhimpana ikäluokkana. Häikäisevät parit tanssivat kenraalikuvionsa perheenjäsenilleen jo torstai-iltana ja hurmasivat perjantain aikana koko monitoimitalon väen. Tanssitunnelmiin pääsivät päiväkotilaiset, peruskoululaiset ja aikuislukiolaisetkin. Kiitos!
 

Lukiolle haaste Lupa välittää -kampanjaan

Jääkiekkoilija Lasse Kukkonen haastoi urheilulukion Ylen ja SPR:n kampanjaan Lupa välittää. Nyt meidän pitäisi keksiä tekoja, joilla voisimme piristää ja auttaa vanhuksia. Ks. Eijan ja Raimon video

Lupa välittää - Kastellin urheilulukio from EDE, Oulun yliopisto on Vimeo.

Ruokailuvuorojen porrastus 4. jaksossa

Ruokailu ja sitä edeltävä oppitunti porrastetaan 4. jaksossa seuraavasti: ensimmäisenä ruokailevat klo 12.15 humanistisiivessä opiskelevat, toisena klo 12.25 luonnontieteiden luokat ja lopuksi klo 12.35 yläkerran kielten siivessä opiskelevat. Ensimmäisen ja toisen portaan oppitunti alkaa klo 11.10 ja viimeisen klo 11.20. Jos on hyppytunti, ruokailemaan voi mennä jo klo 12.

Nyt ajankohtaista: 

Jaksokalenterit   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito