Tekstin koko A- A+
Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

IIlmoittaudu syksyn yo-kokeisiin sähköisesti wilmassa NYT!

Syksyn 2016 kirjoituksiin tulee ilmoittautua 25.5. mennessä wilmassa. Katso ohjeet osallistumisesta ja ilmoittautumisesta (pdf). Ylioppilastutkintolautakunnan TÄRKEÄ ohjekirje "Hyvä syksyn 2016 ylioppilaskokelas" on luettavissa ja tulostettavissa lautakunnan verkkosivuilta www.ylioppilastutkinto.fi.

Koeviikon luokkamuutokset ja sähköiset kokeet

Viidennen jakson koeviikon sähköisiä kokeita pidetään luokassa 41070 ja huma-siivien luokissa 41022 ja 41032. Sähköisiin kokeisiin tulevia opiskelijoita pyydetään ottamaan mukaan oma kone ja virtajohto ja ottamaan selvää, miten oma kone käynnistetään USB-muistitikulta (googlaa tieto koneen mallin mukaan). Ne kokeet, jotka pidetään jossakin muussa luokassa kuin kurssin opetus, on koottu tähän tiedostoon(pdf) ja ne näkyvät myös koulun info-tv:ssä. 

Ylioppilaat lakitetaan 4.6. klo 11

YO-kirjoitusten tulokset saapuivat 23. toukokuuta, ja ne on nähtävissä wilmassa. Onnea uusille ylioppilaillemme! Valkolakit painetaan päähän Kastellin lukiossa A-salissa lauantaina 4. kesäkuuta klo 11 alkavassa juhlassa, joka kestää noin kaksi tuntia. Ylioppilaita pyydetään tulemaan auditorioon klo 10.30. Juhlan kuviot harjoitellaan valmiiksi edellisenä iltana klo 18-20 A-salissa ja auditoriossa. Ylioppilaslakit tuodaan harjoituksiin ja jätetään koululle. Tervetuloa juhlimaan!

Kevätkauden kalenteriin tehty muutoksia 6.4.

Viimeisen jakson kalenteriin on päivitetty muutamia tärkeitä muutoksia 6.4. Katso 5. jakson tapahtumat Kalenterit-sivulta.

Yhteishaussa mukava tulos

Kastellin lukio herätti kovasti kiinnostusta yhteishaussa tänäkin keväänä. Etenkin urheilulukioon ysiluokkalaiset pyrkivät innokkaasti. Urlujen erillisestä pääsykokeesta tarkemmat tiedot julkaistaan urheilulukion esittelyn puolella.

Syksyn Osukki-lehti ilmestynyt

Tuoretta luettavaa omassa Osukki-lehdessä. Lue pdf-lehti!

Ruokailun porrastus 5. jaksossa

Huomaathan, että ruokailun alku vaikuttaa edellisen tunnin alkamisaikaan. Ajat näkyvät Kalenterit-sivulla ja info-tv:ssä. Jotta jonot vetäisivät, jätä reppusi ja muut kamppeesi lokerikkoosi ja ota rivakasti ruoka-annoksesi. Jotta järjestys säilyisi ja tarjoilu sujuisi, lukiolainen saa mennä ruokailemaan AIKAISINTAAN klo 11.45. Tätä sopimusta on kaikkien noudatettava.

 

Nyt ajankohtaista: 

Jaksokalenterit   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito