Tekstin koko A- A+

Kastellin lukio

  • Postiosoite postal Sairaalanrinne 5 90220 Oulu
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Oulun kaupunki:Ajankohtaista

  • Candelinin säätiön avustukset ohje

Kastellin lukio

Rohkeasti kokeilevaa opiskelua. Viihtyisä ja innostava uusi ympäristö.

Kastellin urheilulukio

Urheilulukiolainen voi yhdistää sujuvasti intohimon urheiluun ja innostuksen uuden oppimiseen. Näin se onnistuu.

Kastellin lukio

Kastellin urheilulukio

Kastellin kalenteri

Monitoimitalo vihittiin virallisesti

Kastellin monitoimitalossa vietettiin 20.11. vihkiäisjuhlaa, jossa lapset ja nuoret esiintyivät ja puhujan pönttöön nousivat mm. ministeri Kiuru, kaupunginvaltuuston pj. Talvitie ja talon suunnitellut arkkitehti Lahdelma. Myös mieskuoro Huutajat ja Kastellin koulun Karjujat mittasivat äänijänteitään. Höltän Jere ja Suuan Marja lauloivat hienosti lukion Kastellin kartalle. Tunnelmia Kalevan kuvagalleriassa.

Ylioppilaskokeen tulokset tiedossa

Syksyn ylioppilaskokeiden tulokset saatiin koululle maanantaina. Opiskelijat saavat tiedot suorituksistaan Wilman kautta. Kalevan sivuilla julkaistaan tuoreiden ylioppilaidemme nimet.

Monitoimitalon vihkiäisviikko 15. - 22.11.

Kastellin monitoimitalossa vietetään viikon verran avajaisia, joissa on tarjolla urheilua ja musiikkia, luentoja ja avoimia ovia, vierailijoita ja viihdettä. Tarkempi juhlaviikon ohjelma.

Syksyn ylioppilasjuhlat 5.12. klo 13

Uudet ylioppilaamme lakitetaan perjantaina 5.12. klo 13 alkavassa juhlassa. Toivotamme ylioppilaiden kotiväen ja kaikki lukiolaiset tervetulleiksi noin pari tuntia kestävään juhlaan, joka pidetään A-salissa yhdessä aikuislukion kanssa.

Koeviikko jatkuu

Koepäivien koodit ja kokeenvalmistukset etenevät jaksokalenterin mukaan. Kokeenvalmistus kuuluu kurssiin.

Abit penkkarikursseille!

Kolmannessa jaksossa on abeille tarjolla kolme kurssia, joiden tuotokset tähtäävät penkkariohjelmaan. Kuvataiteessa tehdään penkkarikuvat (Tiina Timlin), musiikissa gaalalaulut (Aila Knihtilä) ja videokurssilla abivideo (Arto Rimpiläinen).

Ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot

ISS:n hoitamassa ruokalassamme ilmoitetaan allergisoivista ruoka-aineista ja erikoisruokavalioista kunkin päivän ruokalistalla. Tietoja ei enää teipata näkyville ruokien kohdalle. Tarkkana kuin porkkana siis ruokalistatelineen kohdalla!  

Kakkosjakson ruokailuvuorojen porrastus

Ruokailu ja sitä edeltävä oppitunti porrastetaan kakkosjaksossa seuraavasti: ensimmäisenä ruokailevat klo 12.15 luonnontieteiden siivessä opiskelevat, toisena klo 12.25 kieliryhmät ja lopuksi klo 12.35 alakerran humanistiryhmät. Ensimmäisen ja toisen portaan oppitunti alkaa klo 11.10 ja viimeisen klo 11.20. Jos on hyppytunti, ruokailemaan voi mennä jo klo 12.

Nyt ajankohtaista: 

Jaksokalenterit   Opinto-opas   Opinto-ohjaajat  Terveydenhoito