In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

HIIRIHAUKKATALO

Käyntiosoite

Hiirihaukantie 4, 90250 Oulu

Yhteystiedot

Koulusihteeri Meri Toivonen
050-316 6679
Meri.Toivonen(a)ouka.fi

Rehtori Timo Kettunen
044-703 9230
Timo.Kettunen(a)ouka.fi

Apulaisjohtaja Lea Tuovinen
Oppilasasiat
050-591 7728
Lea.Tuovinen(a)ouka.fi

Apulaisjohtaja Kai Lotvonen
Hallinto
050-591 7934
Kai.Lotvonen(a)ouka.fi

Virastomestari Antti Pihkala
044-703 9856
Antti.Pihkala(a)ouka.fi

Opettajat
Löydät opettajien yhteystiedot Henkilökunta -sivulta

Verkkosivut

www.kaukovainio.fi
Google maps karttalinkki

Talossamme opiskelee tulevana lukuvuonna 1-9 luokat ja kolme esiopetusryhmää. Lisäksi talossa järjestetään nuorisotoimen aamu- ja iltapäivätoimintaa, sekä pienten avointa toimintaa. 

5.-luokkakaisten hyvinvointikysely

5.-luokkalaisten kysely

Kansalaisopiston syksyn 2014 kurssitarjonta Hiirihaukkatalolla

Tutustu tarjontaan!
Oulun kansalaisopisto

Ministerivierailu

Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen vieraili Hiirihaukkatalossa maanantaina 8.9. Vierailun aikana käytiin läpi Hiirihaukkatalon toimintaa, alueen täydennysrakentamista ja kehittämistä ja muita ajankohtaisia asioita. Vierailulla oli mukana myös mm. apulaiskaupunginjohtaja Matti Matinheikki ja muita kaupungin virkamiehiä sekä päättäjiä.

Vieraita Saksasta

Saksalainen nuoriso-orkesteri vieraili Hiirihaukkatalossa torstaina 28.8. Soitto oli mahtipontista ja upeaa! Suomalaistakin musiikkiakin oli ohjelmistossa mm. Lordin Hard Rock Hallelujah. Katso kuvia.

Oulun sinfonia

Oulun Sinfonia vieraili talossamme 21.8. Kamariorkesterin soitto oli upeaa kuultavaa! Ohjelmistossa oli klassikkoja ja tuttuja sävelkulkuja. Ablodit ja palaute olivat sen mukaisia.  
Katso kuvia.

Lauantai 23.8.

Vietimme alueellista tapahtumapäivää lauantaina 23.8. Toimintaa oli Hiirihaukkatalossa, pihalla ja ostoskeskuksen ympäristössä. Sääkin suosi ja tunnelma oli mahtavan rento. Tarjolla oli monenlaista purtavaa, haitarinsoittoa, pomppulinnaa, seinäkiipeilyä ja monenlaista muuta.
Katso kuvia.

6A-luokan oppilaiden yllätys opelle ke 27.5.!

Olivatkohan 6A-luokan oppilaat miettineet, onko 4 vuoden aikana tullut järjestettyä riittävästi haastetta opettajalle. He olivat kuitenkin päättäneet varmistaa asian ja opettaja vietiin yllättäen kesken työpäivän tietomaahan, missä odotti pitkä köysi tornin seinällä.

Moni opettaja olisi jo luovuttanut, mutta Kaukovainiolla karaistunut Kai-ope kiipesi varmoin askelin (tai no - taisi mennä hissillä) torniin ja laskeutui alas ongelmitta. Suvereenin suorituksen uskottavuutta nakersi vain hieman ensimmäinen kommentti alhaalla - "Pelotti ihan hirveästi". Onneksi ope lupaili, että kevään arviointeja ei tarvi ainakaan tämän johdosta muutella.
Muutamia kuvia löydät täältä

Vappua juhlittiin perinteisin menoin!

Vappua vietimme perinteisin menoin naamiaisten, herkuttelun ja kykykaken merkeissä. Lisäksi oppilaskunta oli järjestänyt erilaisia toimintapisteitä.
Kuvia päivän varrelta

Macarena soi ja tanssi kulki useampaan otteeseen

Koulun huppari tilattavissa!

Oppilaskunta järjesti koulullamme hupparin suunnittelukilpailun. Kisan voittivat 6A-luokan Sofia Lehtola ja Siiri Hakopää upealla suunnitelmallaan. Oppilailla on mahdollisuus sovittaa mallihuppareita koululla tämän ja ensi viikon ajan. Hupparin hinta on 23 euroa. Opettajat keräävät rahat huppareiden saavuttua.
Kuva hupparisuunnitelmasta

Englannin tunnilla tehtiin videoita.

8.luokan oppilaat tekivät englanninkielisiä digitarinoita eri aiheista.
Tästä löydät yhden mallitarinan

EKALUOKKALAISTEN TUTUSTUMISPÄIVÄ

Kaukovainion koulun tulevien ekaluokkalaisten kouluun tutustumispäivä maanantaina 5.5. klo 14.15-16.00. Kokoontuminen Puhuvettiin.

Vanhempainilta mediataidoista

Keskiviikkona 26.3. koulullamme vieraili mediataitokummi Ari Ruotsalainen. Ari piti tunnit päivällä koululaisille ja illalla vanhempainillan vanhemmille. Jos et päässyt paikalle, niin voit tutustua Arin materiaaliin alla olevasti linkistä.
Lapset ja media -diamateriaali

© Ari Ruotsalainen

Kolmen sukupolven juhla

28.3. vietimme kolmen sukupolven juhlaa. 2.luokkalaiset, 6.luokkalaiset ja eläkeläisopettajien kuoro esiintyivät.
Kuvia juhlasta galleriassa

Kaukokummun sanomat julkaistiin

Marraskuussa tutustuimme Astrid Lindgrenin tuotantoon koko koulun voimin. Luetuista kirjoista, nähdyistä teatteri- ja elokuvaesityksistä on nyt koottu lehti, josta löydät oppilaiden tunnelmia teoksista esim. kuvien, uutisten, runojen ym. muodossa.
Lue sanomat täältä

8.luokkalaisten digitarinoita

8.luokan valinnaiskurssi harjoitteli digitarinoiden koostamista vapaasta aiheesta.
Digitarinat löydät täältä

Näytä kaikki uutiset.

 

 

Sivistys- ja kulttuuri-palveluiden tiedotteet

  • Aamu- ja iltapäiväryhmät 3