Tekstin koko A- A+

Teatterikuopan syksyn 2016 ohjelmaa:

Kaksi kitaraa - Topi Sorsakoski musiikkinäytelmä

Kulttuurikavalkaadi

Topi Mikkolan hauskimmat mies- ja naismonologit

Brbin ryöstö - koko perheen musiikkinäytelmä

Tanssiryhmien joulunäytökset

 

Kaksi kitaraa – Topi Sorsakoski musiikkinäytelmä

To 13.10. klo 19,  pe 14.10. klo 19, la 15.10 klo 19 ja su 16.10. klo 16

Cappas-teatteri. Viime keväänä suuren suosion saanutta musiikkinäytelmää esitetään yleisön pyynnöstä vielä neljä kertaa. KAKSI KITARAA kertoo Pekka Tammilehdon matkasta Topi Sorsakoskeksi, suomalaiseksi kestosuosikiksi. Näytelmässä on mukana Oulu-opiston Cappas-teatterin 25 tanssivaa ja laulavaa näyttelijää. Agents -yhtyeen ihailtu ja pidetty musiikki on näytelmän pääosassa. Aidosta rautalankameiningistä vastaa oululaisista muusikoista koottu yhtye. Teksti Marianne Tikkanen, ohjaus Raija Päkkilä, musiikin sovitus Olli Roman. Puvustus Elli Halttu, lavastus Kalle Rankka ja Niina Aitto-oja, tanssien ohjaus ja koreografia Päivi Mettovaara. Päärooleissa: Topi Sorsakoski Kalle Rankka, Esa Pulliainen Jussi Metso ja Jussi Raittinen Teemu Ulvi. Liput 18/15 €, lippuja on ja niitä saa ovelta. Ennakkoon Oulu10 toimipaikoista..

 

Haukiputaan eläkeläisten

KULTTUURIKAVALKAADI

Su 6.11. klo 14

Liput 5 € sis. pullakahvit. Liput ovelta. Järjestää Eläkeläisyhdistysten ja rintamamiesveteraanien virkistystoimikunta

 

Rosa Liksomia 27 vuotta:

Mie alan tekemhän syntiä ja muutakin pahetta - TOPI MIKKOLAN hauskimmat mies- ja naismonologit

Pe 11.11. klo 19 Haukipudaspäivillä

Liput 17/15 €

 

Barbin ryöstö - koko perheen musiikkinäytelmä

La 26.11., su 27.11., la 3.12., su  4.12. la 10.12. ja su 11.12. Kaikki näytökset klo 16. – Musiikkiteatterin harrastajat
Lelukaupassa on tapahtunut ryöstö! Barbi-nukke on kadonnut lelujen joukosta eikä kenelläkään ole aavistustakaan miksi! Poliisikoira Musti löytää varkaan jäljille ja jäljet johtavat läheiseen metsään, missä marjastajat olivat jo aiemmin huomanneet epämääräistä liikehdintää. Salapoliisin pitää päästä varkaiden jäljille, mutta onnistuuko hän? Tapaus vaikuttaa niin mystiseltä, että siinä tarvitaan jopa taikurin apua. Voiko lapset auttaa Barbi-nuken etsinnöissä? Tämä koko perheen musiikkinäytelmä pyrkii pääsemään rosvojen jäljille ja pelastamaan Barbin. Oulu-opiston musiikkiteatterin harrastajat. Teksti, musiikki ja ohjaus Ljudmila ja Vladimir Nedvizhai. Liput 12/6 €.

Tanssiryhmien joulunäytökset

pe 16.12. klo 18 ja la 17.12. klo 13 ja 16 Liput 6 €