In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Pohjankartanon koulun peruskorjaus aiheuttaa muutoksia opetusjärjestelyihin

Pohjankartanon koulu on mittavan peruskorjauksen kohteena. Työt aloitetaan syys-lokakuun vaihteessa ja ne valmistuvat suunnitelmien mukaan loppuvuodesta 2015. Toisen ja kolmannen kerroksen tilat menevät kokonaisuudessan ja keskusaula suurelta osin remonttiin. Näissä tiloissa tapahtunut opetus siirtyy Karjasillan koulun tiloihin os. Lintulammentie 7, 90150 Oulu.

Pohjankartanon koulun toiminnan lähtökohtana on huolehtia, että kaikki oppilaat saavat hyvää perusopetusta ja pääsevät osallistumaan koulun muuhun toimintaan.

Pohjankartanon koulun toiminta-ajatuksena on kasvattaa oppilaistaan laajasti sivistyneitä, humanistisiin ja eettisiin elämänarvoihin sitoutuneita, kulttuuria arvostavia, ihmisarvoa ja yksilöiden erilaisuutta kunnioittavia nuoria, jotka pystyvät luottamaan itseensä, ottamaan vastuun ympäristöstään ja omasta elämästään sekä tekemään mielekkäitä jatko-opintovalintoja omien toivomustensa ja suuntautuneisuutensa mukaan.

Pohjankartanon koulun erityistehtävä on musiikki. Oppilaista noin puolet on musiikkiluokkalaisia. Musiikki näkyy ja kuuluu koulumme arjessa ja juhlassa.