In English | Tekstin koko A- A+

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

 

 

Tarina-kahvila
 

Tutustu myös näihin

Videokasettien digitointi

Asiakas voi digitoida kirjastossa VHS-videokasettinsa eli siirtää omalla VHS-kasetilla olevat tallennuksensa DVD-levylle.

Paikat

Digitointilaiteet ovat käytettävissä pääkirjaston musiikkiosastolla sekä Kiimingin ja Haukiputaan aluekirjastossa. Pyynnöstä laite voidaan lähettää asiakkaan käyttöön johonkin toiseen kirjastoon.

PÄÄKIRJASTON MUSIIKKIOSASTON DIGITOINTILAITE ON REMONTIN TAKIA TOISTAISEKSI POIS KÄYTÖSTÄ.

Käyttö

Digitointilaitteiden käyttö on maksutonta. Käyttöoikeudet on asiakkailla, joilla on lainausoikeus Oulun kaupunginkirjastossa. Laitteet ovat omatoimisesti käytettävissä kirjaston asiakaspalveluaikoina. Asiakas saa kirjalliset ohjeet ja henkilökunta neuvoo tarvittaessa.

Aika ja varaukset

Digitointilaitteen voi varata 2 tunniksi kerrallaan. Ensimmäisellä kerralla digitointiaika varataan aina kirjastossa. Seuraavilla kerroilla vapaita aikoja voi katsoa ja varata laitteen myös internetin kautta.

Digitointilaitetta voi varata pidemmäksi aikaa suoraan kirjaston henkilökunnalta. Yhdellä asiakkaalla voi olla samanaikaisesti voimassa 3 varausta.

Laitteet

Digitointia varten kirjastossa on VHS-DVD-yhdistelmälaite, näyttöruutu ja kuulokkeet. Laitteen käyttöohje (pdf).

Tallentamista varten kirjastoissa on myytävinä DVD+RW-levyjä
(2 euroa/levy). Asiakas voi käyttää myös omia levyjään. Laitteessa suositellaan käyttämään Verbatim- tai Mitsubishi-merkkisiä levyjä. Kaksikerroslevyistä DVD-R(DL) käy vain Mitsubishi.
 

Äänitteiden digitointi - Lue täältä
 

// ]]>