In English | Tekstin koko A- A+

Kirjasto A-Ö
 


 
Okariino
Satukallio
Satumetso
 

Oulun koulujen ja kaupunginkirjaston
yhteistyön verkkosivusto:

Oulun kaupunginkirjaston lasten tapahtumakalenteri

Lasten kirjasto

Näin sitä leikkiä leikittiin
Pohjois-Pohjanmaan museon perinneleikkien näyttely on esillä pääkirjaston satusopessa syyslomaviikolla 24.-30.10. Vapaa pääsy.
 
Lue koiralle -lukuhetki
Lukukoira vierailee pääkirjaston lastenosastolla lauantaisin klo 13: 13.8., 10.9., 1.10., 12.11. ja 10.12. Lukukoira vierailee myös muissa kirjastoissa. Lue lisää Lukukoirasta täältä.
 
Satuhetkiä lapsille
20 – 30 minuuttia kestävät satutuokiot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Satuhetkiä järjestetään pääkirjaston lastenosastolla ja lähikirjastoissa. Myös erilaisille ryhmille järjestetään omia satuhetkiä, esimerkiksi vauvalorutuokioita ja tukiviitottuja satutunteja.
 
Mitä lukisin?
Kirjaston verkkosivuilta löydät paljon kirjavinkkejä lapsille.
Perheen tarinapassissa on mukavia ääneen luettavia kuva- ja satukirjoja perheen yhteisiin lukuhetkiin.
 
Satujen kuuntelu
Voit kuunnella satuja kuulokkeilla pääkirjaston lastenosastolla sekä Kaijonharjun, Karjasillan, Koskelan, Oulunsalon ja Ylikiimingin kirjastoissa.
 
Seikkailurata
Omatoiminen seikkailurata johdattaa lapset matkalle ympäri pääkirjastoa. Tohtori Kipling on suureellisuuteen taipuvainen maailmanluokan seikkailija, joka joutuu yhdessä toimeliaan ystävänsä Jimin kanssa usein seikkailuihin. Kirjastoon toverukset ovat tulleet tutustumaan suurista seikkailijoista kertoviin kirjoihin, mutta joutuvatkin keskelle suurta arvoitusta. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut?
 
Seikkailuradalla ratkotaan kirjaston kummallisia tapahtumia ja tutustutaan kirjaston tiloihin. Seikkailu kestää noin 20 minuuttia ja sopii lukutaitoisille lapsille tai pienemmille isomman kanssa. Seikkailu alkaa pääkirjaston lasten osaston (2. krs) lainausautomaatilta. Radalle on vapaa pääsy pääkirjaston aukioloaikoina.

OUTI-verkkokirjasto

// ]]>