In English | Tekstin koko A- A+

Nuorten pelit kirjastossa

Lainattavat konsolipelit

Kirjaston konsolipelien kokoelma on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille ja aikuisille. Pelien laina-aika on kaksi viikkoa. Pelien saatavuuden voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta. Pelit saa verkkokirjastossa näkyviin, kun valitsee aineistolajiksi "Konsolipelit".

Valikoimissa on PS3-, PS4-Xbox 360- ja Wii-pelejä.

Pelejä ei saa luovuttaa niille määriteltyjä ikärajoja nuoremmille henkilöille. Katso lisätietoa pelien ikärajoista: ikärajat.fi

Konsolipelien pelaaminen kirjastossa
Pelaamiseen tarvitaan oma kirjastokortti. Peliaika on 1 tunti päivässä/asiakas. Pelejä voi pelata kaksi henkilöä kerrallaan.

Pääkirjaston musiikkiosaston studiossa voi pelata PS3 -pelejä:
FIFA 11 -15; NHL 11 - 15; Call of Duty - Black ops; Grand Auto Theft; Gran Turismo 5; Singstar Playstation 3,  -Back to the 80s ja -Suomisuosikit sekä Topspin 4.

Rajakylän kirjastossa voi pelata PS3 pelejä:
NHL11 & 15; FIFA 13 & 15; Gran Turismo 5; Sly Cooper: Thieves in Time ja The Sly Trilogy.

Kaijonharjun kirjastossa voi pelata seuraavia PS4-pelejä: FIFA 15, NHL 15, Rayman Legends.

Kastellin kirjastossa voi pelata seuraavia PS4 -pelejä:
FIFA 15, NHL 15, Rayman Legends, Minecraft ja LittleBigPlanet 3.

Oulunsalon kirjastossa  voi pelata seuraavia PS4-pelejä: FIFA 16, NHL 16, Lego the Hobbit, LittleBigPlanet 3, The Talos Principle ja Minecraft.

Peliajan varaus ja tiedustelut:
pääkirjaston musiikkiosasto, p. 08 558 47 352
Rajakylän kirjasto p. 08 558 47422
Kaijonharjun kirjasto p. 08 558 47 400
Kastellin kirjasto p. 050 576 3510
Oulunsalon kirjasto p. 
050 388 7002

Lainattavat roolipelit
Pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla on myös noin sadan lainattavan roolipelin kokoelma, johon kuuluu sekä koti- että ulkomaisia roolipelejä. 

Kirjastossa pelattavat lautapelit
Pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla on kirjastossa pelattavia pelejä. Valikoimiin kuuluvat lautapelit Afrikan tähti, Inkan aarre, Carcassonne, Cluedo, Scrabble ja Shakki.

Oulunsalon kirjastossa voi pelata seuraavia pelejä: Backgammon, Blokus, Domino, Mondo, Mylly, Sademetsän sankarit, Scrabble, Shakki ja Triominos sekä nuorimmille pelaajille Kimble, Muumit Rivieralla, muistipelejä ja palapelejä.

Kastellin kirjastossa voi pelata seuraavia lautapelejä: Muistipeli, Alfapet, PerheAlias, Afrikan tähti, Cluedo Junior, Arvaa kuka ja Muuttuva labyrintti.

Lautapelejä ei lainata kotiin.

// ]]>